JAVIO SE BRAT VLADANA MILOJEVIĆA: Iz Zvezde prešao u Partizan, a sada je jedini srpski trener u ligi Crne Gore!
Da li ste znali ko je bio Goran Milojević?, Foto: Dado Đilas

pred derbi lige nacija

JAVIO SE BRAT VLADANA MILOJEVIĆA: Iz Zvezde prešao u Partizan, a sada je jedini srpski trener u ligi Crne Gore!

Da li ste znali ko je bio Goran Milojević?

Objavljeno: 18:38h

Jedini srpski stručnjak u crnogroskom prvenstvu, trener Mornara, Goran Milojević oglasio se pred istorijski duel Srbije i Crne Gore u okviru trećeg kola Lige nacija.

Goran Milojević je počeo fudbalsku karijeru u Crvenoj zvezdi za koju je igrao od 1980. do 1988. godine, da bi nakon toga prešao u redove večitog rivala. Pedesettrogodišnji stručnjak iz Aranđelovca je u Partizanu proveo dve godine, zabeležio je 59 nastupa i postigao 15 golova, dok se u Zvezdi u strelce upisivao osam puta.

Od sedmog kola crnogorskog prvenstva ekipu Mornara sa klupe vodi Goran Milojević, koji je nasledio Aleksandra Madžara. Fudbaleri Mornara su ubedljivo na začelju Prve lige Crne Gore, sa svega tri boda iz 11 utakmica.

Milojević s posebnom pažnjom prati dešavanja uoči meča Crne Gore sa Srbijom, a nada se da će utakmica proteći u fer i korektnoj atmosferi.

– To je u ovom času i najvažnije. Sastaju se reprezentacije dve bratske države i bitno je da u takvom duhu protekne meč. Biće to i kvalitetna utakmica jer obe ekipe imaju dobre fudbalere. Ko pobedi, mislim da će biti i pobednik grupe, pošto Rumunija i Litvanija ne mogu da nam pariraju - rekao Goran Milojević za Sportski žurnal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.