MNOGO JE LEPO IGRATI ZA ZVEZDU: Jovančić je sve češće na terenu i ističe da je ova pauza stigla u pravo vreme!
Dušan Jovančić na meču sa Radničkim iz Niša, Foto: Starsport©

izjava

MNOGO JE LEPO IGRATI ZA ZVEZDU: Jovančić je sve češće na terenu i ističe da je ova pauza stigla u pravo vreme!

Crveno-beli će u okviru šesnaestine finala na gostujućem terenu u Surdulici odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja

Objavljeno:

Reprezentativna pauza doneće kratak predah izabranicima Vladana Milojevića. Fudbaleri iz Ljutice Bogdana napuniće baterije pre nego što se okrenu obavezama u Superligi i Kupu Srbije, koje ih očekuju već naredne nedelje.

- Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo odigrali u prethodnih nekolio nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo vreme da odmorimo i da se pripremimo za naredne mečeve. Iako nismo kompletni, nedostaju nam igrači koji imaju obaveze u svojim reprezentacijama, ali svakako će nam značiti da mi koji smo tu na treninzima dodatno uvežbamo zamisli našeg trenera - rekao je Jovančić.

Crveno-beli će u okviru šesnaestine finala na gostujućem terenu u Surdulici odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

- Sada ćemo imati desetak dana od prethodne utakmice, sasvim dovoljno da se odmorimo i pripremimo za meč u Kupu. Verujemo da ćemo uspešno preći tu prepreku, idemo da pobedimo. Osvajanje prvenstva i Kupa su nam glavni ciljevi u ovoj sezoni, moramo da krenemo dobro, da otvorimo takmičenje pobedom. Daćemo sve od sebe da to i uradimo.

Dušan Jovančić pred Večiti derbi
Dušan Jovančić pred Večiti derbi foto: Starsport©

Takmičenje na tri fronta donosi zgusnut raspored utakmica našimprvotimcima.

- Teško je prebaciti se, posebno kad imamo gostovanje u Evropi, pa onda odmah utakmicu u domaćem prvenstvu, ali neka to uvek bude naša slatka muka. Želimo da što duže ostanemo na sva tri fronta, biće bolje i za nas, za klub i naše navijače. Kako vreme odmiče mi smo sve uigraniji i bolji. Sada se već dosta dobro poznajemo, uklopili smo se i verujem da ćemo nakon ove pauze izgledati još bolje na terenu.

Fudbaleri Crvene zvezde na Voždovcu
Fudbaleri Crvene zvezde na Voždovcu foto: Beta/Branislav Božić

Fenomenalna podrška sa tribina je ono što našim fudbalerima nikada ne nedostaje i što im u svakom trenutku daje dodatni motiv.

- U našoj ligi je već ustaljeno da imamo najbolju moguću podršku, da su naši navijači na svakom stadionu uvek uz nas. Sada smo videli i u Ligi šampiona, sa tribina Parka prinčeva su se čule Zvezdine pesme. To je neverovatno, gde god Zvezda igra ima fenomenalnu podršku. Mnogo je lepo igrati za ovaj klub - poručio je Jovančić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.