MILOJEVIĆ OČEKIVAO OVAKVU ZVEZDU: Utakmica je bila dobra, a tek gostoprimstvo...
Foto: EPA/Yoan Valat

POHVALE NA RAČUN RIVALA

MILOJEVIĆ OČEKIVAO OVAKVU ZVEZDU: Utakmica je bila dobra, a tek gostoprimstvo...

I trener Zemuna imao je šta da kaže o ovom meču...

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da čestita ekipi Zemuna na jednoj stvarno dobroj igri.

- Negde sam očekivao da budemo na ovom nivou. Probali smo nešto da nađemo, imali dosta tih nekih problema... Na sreću završeno kako je završeno. Sada imamo vremena da se odmorimo i da vidimo šta ćemo dalje - rekao je Milojević za televiziju Arenu sport.

Zvezda je na gostovanju pobedila Zemun sa 2:1 posle preokreta u poslednjoj utakmici 11. kolu Super ligi Srbije.

- Zahvaljujem se ekipi Zemuna na igri. Bila je dobra utakmica, ali uopšte gostoprimstvo koje sam vec doživeo isto kao prošle godine kad je Boaći dao gol. Zemun je dobra ekipa, njihov trener radi dobar posao sa plejadom mladih igrača. Imali smo problema sa levom stranom. Iz takvog prekida smo primili gol, da su dali i drugi ne bismo se vratili. Imali smo 45 minuta drugog dela da svim raspoloživim silama dodjemo do gola. Za taj jedan gol smo bili bolji. Imaćemo gro prvotimaca u reprezentacijama. Dobro ćemo se odmoriti. Zemunu želim da nastavi da radi i ostane u ligi - rekao je Milojević.

Trener Zemuna Miloš Kruščić rekao je posle poraza od Zvezde da ostaje žal što je njegova ekipa golove primila u sudijskoj nadoknadi vremena.

- Svakako ostaje žal, posebno kada odigrate jednu ovako dobru utakmicu protiv tima koji igra Ligu šampiona. Pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni, pokazali smo kompaktnost, u napadu smo bili brzi i direktni, posebno u prvom delu. Golove smo primili u sudijskoj nadoknadi prvog dela i sudijskoj nadoknadi drugog... Ne znam da li je to neka doza neiskustva ili naivnosti, ali morali smo neke situacije lakše da rešavamo, jer protiv ovakvih timova kao što je Zvezda, to bude kažnjeno. Idemo dalje da podignemo Zemun koliko je moguće - rekao je Kruščić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.