JUVENTUSU PADAJU CENE AKCIJA! Krivac: Real Madrid!
Foto: EPA/Robert Ghement, EPA/Federico Proietti

potpuno neočekivano

JUVENTUSU PADAJU CENE AKCIJA! Krivac: Real Madrid!

Sve zbog afere o silovanju

Objavljeno:

Poslednjih nedelja Kristijano Ronaldo je u žiži javnosti zbog optužbe za silovanje hostese Ketrin Majorge u Las Vegasu 2009. godine.

Kako ta vest utiče i na poslodavce petostrukog osvajača zlatne lopte svedoči i to da su akcije Juventusa pale za 5,37 odsto, a ukupno 13 odsto od kada se pojavila ova afera.

Inače, od kada traje afera u kojoj se Portugalac optužuje za silovanje čak su se i njegovi sponzori Najk i EA Sports distancirali i čekaju da vide kako će se sve završiti, a ako po Ronalda bude negativno uslediće raskidi ugovora.

Ipak i Kristijano ima svoju stranu priče u kojoj navodi kako mu sve to "smešta" njegov nekadašnji klub Real Madrid i njihov kontroverzni predsednik Florentino Perez.

On navodi da Kraljevski klub na taj način pokušava da mu se osveti pošto ih je u julu napustio za cifru od 100 miliona evra i preselio se u Juventus.

Takođe, Ronaldo smatra da su oni "zaslužni" zato što nije osvojio nagradu za najboljeg fudbalera sveta koja je pripala njegovom nekadašnjem kolegi Luki Modriću, kao i za crveni karton koji je zaradio protiv Valensije u Ligi šampiona.

Videćemo još kako će se ova afera završiti, ali nema sumnje da ako se utvrdi da je Ronaldo zaista silovao Ketrin da ga čeka zatvorska kazna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.