VLADAN MILOJEVIĆ: Imam poverenje u igrače i njihov karakter!
Foto: AP/Thibault Camus

SUPERLIGA SRBIJE

VLADAN MILOJEVIĆ: Imam poverenje u igrače i njihov karakter!

Treba što pre zaboraviti Pariz

Objavljeno: 20:42h

Crvena zvezda se nije proslavila u drugom kolu Lige šampiona, ali nema vremena za žaljenje za prosutim mlekom.

U nedelju u 13 časova, na programu je meč 11. kola Super lige Srbije u kome crveno-beli idu na gostovanje Zemunu.

- Po povratku iz Pariza i pred reprezentativnu pauzu faktički tek ćemo dan pre meča imati trening na kojem ćemo videti situaciju što se tiče igrača. Za Zemun imam samo reči hvale, to je ekipa koja se u smiraj prelaznog roka pojačala jako dobrim pojedincima iz inostranstva, pre svih mislim na Lukića, Živkovića i Trajkovića. Imaju dosta kvaliteta, iz meča u meč podižu formu i uz mlade snage su jako dobar protivnik koji može mnogo u prvenstvu. Mi ćemo se pripremtii na najbolji mogući način za tu utakmicu i bez obzira što na neke igrače nećemo moći da računamo, imam poverenje u moje igrače i bićemo spremni za utakmicu - rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

Zemun nikada nije bio protivnik protiv koga se unapred računalo na tri boda.

- Nisu bodovi protiv Zemuna unapred upisani. Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere na nju. Kao što ne možete mnogo da se radujete posle pozitivnih rezultata, tako i posle poraza nema vremena da se misli na njega. To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali - dodao je.

Protiv PSŽ, crveno-beli su bili oslabljeni odsustvom Ričmonda Boaćija, ali još igrača ima zdravstvenih problema.

- Ričmond Boaći je počeo da trenira, videćemo još kakva je situacija sa njim. Vujadin Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga - zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.