KRISTIJANO RONALDO SE OGLASIO: Silovanje je odvratan zločin! Moja savest je čista!
Foto: Reuters

kategorički poriče

KRISTIJANO RONALDO SE OGLASIO: Silovanje je odvratan zločin! Moja savest je čista!

Prvi put da se lično oglasio povodom optužbi da je prisilno imao odnose sa Ketrin Majorgom u penthausu, u Las Vegasu

Objavljeno: 17:11h

Kristijano Ronaldo je odlučio da progovori posle optužbi za silovanje Ketrin Majorge koje su ovih dana glavna vest u svetskim medijima.

Nekadašnja američka manekenka je prethodnih dana iznela u javnost svoju stranu priče da ju je pre 10 godina Portugalac silovao u Las Vegasu i da joj je platio određenu svotu novca kako bi ona ćutala o tome.

Dukument o optužbi Kristijana Ronalda da je silovao Ketrin Majorgu
Dukument o optužbi Kristijana Ronalda da je silovao Ketrin Majorgu foto: AP

Ipak, posle jedne decenije ona je ponovo progovorila o događajima te kobne noći, a s obzirom na to da slučaj silovanja ne zastareva u državi Nevada, policija je ponovo otvorila istragu i ukoliko se dokaže da je kriv, jednom od najboljih fudbalera sveta preti doživotna robija.

Ronaldo se nije izjašnjavao povodom optužbi lično, već je zaposlio svoje advokate, kojima je naredio da tuže medije koji su objavljivali te njegove priče, i preko svojih predstavnika za javnost oštro demantovao optužbe, rekavši da je to samo pokušaj da neko zaradi novac preko njegovih leđa smeštajući mu lažne afere i silovanja.

Međutim, čitav slučaj je toliko eskalirao, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji i nove činjenice, te je sada i sam Portugalac rešio da se lično oglasi povodom ovih optužbi i to preko svog zvaničnog Fejsbuka.

- Kategorički poričem optužbe da sam zločinac. Smatram da je silovanje odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u šta verujem. Sa željom da očistim moje ime, odbijam da "hranim" medijski spektakl koji su kreirali ljudi, koji žele da se promovišu preko mog imena. Moja čista savest će mi omogućiti da čekam sa mirom rezultate svih istraga - poručio je Portugalac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.