VUJADIN IPAK SPREMAN ZA PSŽ: Ovo nam je jedinstvena prilika, drago mi je što sam opet u Francuskoj!
Foto: Espreso.co.rs

KAPITEN JASAN

VUJADIN IPAK SPREMAN ZA PSŽ: Ovo nam je jedinstvena prilika, drago mi je što sam opet u Francuskoj!

Srce tima crveno-belih ne može da dočeka da istrči na teren Parka Prinčeva

Objavljeno: 20:29h
Nikola Husein

Kapiten ekipe Vujadin Savić rekao je da je PSŽ jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, ali da je Crvena zvezda spremna da napravi dobar rezultat u Parizu.

- Ja sam nadam da ćemo svi biti spremni. Ovo nam je jedinstvena prilika da igramo protiv tako velikih igrača. Čast nam je što igramo u ovakvom takmičenju, sa najvećim ekipama. Nemamo puno iskustva, ali smo u prvoj utakmici pokazali da smo spremni da se nosimo sa njima. Sledi nova prilika i novo dokazivanje i nadam se najboljem. Nadam se da će svi njihovi najbolji igrati jer nam je ovo jedinstvena prilika da se suočimo sa tako velikim igračima. Nikoga se ne plašimo i drago nam je da igramo protiv njih i vidimo gde smo - rekao je Savić.

Vujadin Savić
Vujadin Savić foto: Espreso.co.rs

Njega vežu posebne uspomene za Francusku.

- Drago mi je što sam se posle duže vremena vratio u Francusku. Bio sam u Bordou, nisam puno igrao, ali je bio lep period. Bio sam mlad i nisam bio spreman, ali sam sazreo kao igrač i nadam se da ću dokazati da su pogrešili što nisam igrao više. Tata mi je ovde igrao fudbal, deca su mi rođena ovde i imam posebne emocije prema Francuskoj - dodao je Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.