Veče Paula Dibale, CSKA pobedio Real, Tadić oduzeo bodove Bajernu, mali Klajvert ulepšao Džekov het-trik!
Foto: EPA/Olaf Kraak

2. kolo lige šampiona

Veče Paula Dibale, CSKA pobedio Real, Tadić oduzeo bodove Bajernu, mali Klajvert ulepšao Džekov het-trik!

Dramatična noć u Moskvi završena slavljem domaće ekipe

Objavljeno: 17:13h

Sjajno veče u drugom kolu Lige šampiona obeležili su Edin Džeko i Paulo Dibala, kao i istorisjka pobeda moskovskog CSKA nad aktuelnim šampionom Evrope - Real Madridom.

Velika pobeda u Moskvi - fudbaleri CSKA su golom Nikole Vlašića savladali velliki Real Madrid i potpuno šokirali fudbalsku javnost. Ovo je prva pobeda ikada za rusku ekipu nad Madriđanima.

Roma je upalila mašinu, posle pobede u rimskom derbiju izabranici Euzebija Di Frančeska razmonitali su Viktoriju iz Plzena rezultatom 5:0. Prva figura utakmice bio je Edin Džeko koji je tri puta pogađao gol Čeha. Pored Bosanca mrežu su tresli Džastin Klajvert i Čengiz Under. Sin legendarnog holandskog fudbalera je pokazao da je nasledio očev gen i u njegovm stili iskoriso je svojih pet minuta i potvrdio ubedljivu pobedu Vučice.

Dušan Tadić i Kopljanici napravili su mali podvig u Minhenu. Ajaks je remizirao sa Bajernom 1:1. Humels je doveo domaćina u prednost, a rezultat je poravnao Nusair Masrauji posle šmekerske asistencije srpskog reprezentativca,

Pobede su ranije tokom večeri ostvarili Manleseter Siti i Juventus. Siti je nekako uspeo da upiše veoma bitan trijumf za nastavak takmičenja, dok se Hofejnham prikazao u izuzetnom svetlu. Veče u Torinu obeležio je fantastični Paulo Dibala koji je upisao het-trik.

E GRUPA

21.00 AEK Atina - Benfika 2:3

21.00 Bajern - Ajaks 1:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

F GRUPA

18.55 Hofenhajm - Mančester Siti 1:2

21:00 Lion - Šahtjor 2:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

G GRUPA

21.00 CSKA Moskva - Real Madrid 1:0

21.00 Roma - Plzen 5:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

H GRUPA

18.55 Juventus - Jang Bojs 3:0

21.00 Mančester Junajted - Valensija 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja pratite u našem lajv-blogu:

KRAJ! POBEDA U CSKA!

22:54 - Drama u Moskvi. Akinfejev je pocrveno. CSKA je sa igračem manje.

22:39 - Ludnica u Grčkoj, Benifka se vraća! Semedo čim je ušaoposlao je sjajan udarac pravo u malu mrežicu za vođstvo Portugalaca od 3:2.

22:30 - Džastin Klajvert se upisuje u strelce, Roma se pogirava sa Plzenom - 4:0.

22:28 - Blickrig u Lionu 2:2. Dubios se našao na pravom mestu.

22:26 - Smanjuje Lion Dembele je iskoristio pas Fekira, vraćaju se domaći.

22:25 - Sve je promenio crveni Benfike na kraju prvog perioda, Preokret u Grčkoj i novi gol Klonaridisa - 2:2.

22:20 -Sve je rešeno u Rimu - Roma vodi 3:0. Zaslužio je Under da postigne gol na ovom meču. Opet je Kolarov umešao prste u ovu odličnu akciju Rome Pelegrini je asistirao, a mladi Turčin se izuzetno snašao.

21:15 - AEK uspeva da iskoristi igrača više -1:2 Klonaridis je krunisao timsku akciju Grka.

22:12 - Šahtrijor vodi 2:0 u Lionu. Ponovo je Žunior Moraeš strealac, ovoga puta Brazilac je izuzetno lukavim udarcem matirao Entoni Lopeza.

22:05 - Pasovi Dušana Tadića su nerešiva enigma za minhensku odbranu, ponovo je inteligentno asistirao Zijeh nije bio precizan.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

21:47 - Benfika je ostala sa desetoricom, Ruben Dias je dobio drugi žuti karton.

21:46 - Zasluženo! Šahtijor je na kraju poluvremena u Lionu krunisao bolju igru. Žunior Moraješ je postigap svoj prvi gol u Ligi šampiona.

21:44 - Roma je udvostručila prednost. Majstorija Edina Džeka u golmanskom petercu, probušio je golmana Plzena.

21:31 - Bomba Undera sa 25 metara završava na prečki gola Plzenja. Mogao je mladi Turčin da postigne gol večeri za Romu.

21:30 - Kazemiro je pogodio stativu, nije imao sreće fudbaler Real Madrida. Ostaje 1:1.

20:23 - 1:1 u Minhenu! Prelep pas Dušana Tadića pretvorio je u gol Marokanac Nusair Masrauji.

20:21 - U Lionu pred praznim tribinama nema golova iako ima uzbuđenja. Francuski fudbalski klub je kažnjen jednu utakmicu bez publike na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige šampiona, zbog nereda i rasizma navijača tokom meča u Ligi Evropa prošle sezone.

21:16 - Benfika je duplirala prednost u Grčkoj, Grimaldi je iskoristio pas Picija i lagano pogodio mrežu Aeka.

21:10 - Počela je goleada u mečevima koji su počeli u 21 čas. Benfika, Roma, Bajern i CSKA Moskva vode posle deset minuta igre.

KRAJ MEČEVA U NEMAČKOJ I ITALIJI - Siti je nekako uspeo da upiše veoma bitan trijumf za nastavak takmičenja, dok je se Hofejnham prikazao u izuzetnom svetlu. Veče u Torinu obeležio je fantastični Paulo Dibala koji je upisao het-trik.

20:41 - 1:2 u Hofejnhamu! David Silva je iskoristo lošu rekaciju Stefana Poša i rutinski je pogodio za veoma bitan gol Mančeseter Sitija

20:32 - Jang Bojs je ostao sa desetoricom u Torinu, Kamara je dobio drugi žuti karton

20:26 - Velika greška Skomine, Sanea je srušio golman domaćih u kaznenom prostru, ali sudija nije pokazao na belu tačku. Deluje da je Slovenac pogrešio.

20:21 - Ovo je veče Paula Dibale! Kvardado je asistirao, a Dibala je rutisnki pogodio mrežu i upisao het-trik - 3:0.

20:13 - Juve sigurno čuva prednost, dok prava borba traje u Nemačkoj, Hofejnhajm je veoma opasan posle kontranada

20:06 - Velika šansa za Siti. Laport je prošao po levoj strani i poslao povratan pas za Silvu, koji je šutirao pored gola

20:00 - Hofejnhajm je silovito krenuo, Grilič je bio najbliži golu

19:59 - Počelo je drugo poluvreme

Ronaldo na tribinama! Zbog isključenja u prvom kolu i kontraverzne odluke Feliksa Briha kapiten portugalske reprezentacije je propustio meč sa Jang Bojsom.

19:45 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA U HOFEJNHAMU I TORINU - Juve rutinski privodi utakmicu kraju, dok se Mančeseter Siti muči da postigne drugi pogodak.

19:35 - 2:0 za Juve! Ponovo Paulo Dibala, desetka Stare dame se najbolje snašla posle šuta Matuidija i samo je ćušnuo loptu u mrežu

19:32 - Nastavlja da preti Mančester, Agurero je uhvatio poluvolej posle gužve u kaznenom, ali Argentinac nije bio dovoljno precizan

19:15 - Rahim Sterling je bio u velikoj prilici, mogao je Siti da totalno preokrene, ali je engleski reprezentativac sve dobro uradio osim udarca ka golu Hofejnhama

19:08 - 1:1 u Nemačkoj. Agureo je poravnao rezultat posle samo sedam minuta...

19:05 - Stara dama vodi 1:0. Bonući je poslao jedan od svojih karakterističnih pasova, a Paulo Dibala je iz prve pogdio mrežu Švajcaraca.

19:00 - Kakav početak utakmice u Hofejnhamu, domaća ekipa vodi 1:0 protiv skupocenog Mančeseter Sitija. Demirbaj je uposlio Belfolida, koji je rutinsku matirao Edersona!

18:45 - Sve je spremno za početak prvih duela, ostanite uz Espreso.co.rs.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.