TRENER PSŽ-A JE SVAŠTA SPREMIO ZA ZVEZDU I O TOME PRIČA JAVNO: Nejmar priznao da nije 100% spreman!
Foto: EPA/Julien De Rosa

LIGA ŠAMPIONA

TRENER PSŽ-A JE SVAŠTA SPREMIO ZA ZVEZDU I O TOME PRIČA JAVNO: Nejmar priznao da nije 100% spreman!

Najavio je pritisak svog tima na Crvenu zvezdu

Objavljeno: 15:14h

Trener PSŽ Tomas Tuhel najavio je na konferenciji za medije pritisak na Crvenu zvezdu u drugom kolu grupe C Lige šampiona.

Utakmica je na programu u sredu u 18.55 u Parizu, a strateg Parižana najavljuje i veliki posed lopte svog tima.

- Moramo da ih pritisnemo visoko, da uložimo kolektivni napor, i da čak i sa 70% poseda lopte imamo jaku tranziciju na terenu - rekao je Tuhel.

O sastavu tima nije bilo mnogo reči, ali je poznato da će u veznom redu igrati Marko Verati i Adrijen Rabio.

- Volim da vidim Marka na toj poziciji. On uvek želi da ima loptu i uvek pronalazi ofanzivna rešenja. U tandemu sa Adrijenom, to može da bude pravo rešenje - dodao je.

Veliko interesovanje u timu PSŽ izaziva i strašan kvartet Nejmar, Anhel Di Marija, Kilijan Mbape i Edison Kavani, ali je pitanje da li će i svi nastupiti u meču.

- Volimo da imamo svu četvoricu zajedno, jer oni odlučuju utakmice u našu korist. Veoma je opasno za protivnike da ih imamo svu četvoricu zajedno, a za nas je veoma važno. Ipak, ne mogu da otkrijem šta ćemo sutra da uradimo- izjavio je Tuhel.

Novinarima se obratio i Nejmar koji je rekao da je posle povrede prošao kroz težak period.

- Nisam 100 posto spreman, niko nije. Početak je sezone, visok nivo dolazi u februaru ili martu, kada se ulazi u najbolju formu. Svakog dana želim da poboljšam svoje fizičke mogućnosti i tehniku. Vratio mi se osmeh posle povrede na Mundijalu, to je sada prošlost. Bio sam tužan, puno sam patio, ali prošlo je, sada gledam napred - rekao je brazilski fudbaler.

O narednom susretu nije mnogo govorio.

- Moramo da budemo pažljivi u svakom detalju, u svakom minutu svake utakmice. Želimo veliki PSŽ ove sezone. Imamo sjajne igrače koji će to pokazati tokom sezone i mladog stručnjaka koji zna šta hoće i nadam se da će nas odvesti do trofeja Lige šampiona - dodao je Nejmar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.