Slovenci poveli pa prošli kao protiv Srbije, Arena videla majstorije najboljeg na svetu! (FOTO)

Slavili i Ukrajinci

Slovenci poveli pa prošli kao protiv Srbije, Arena videla majstorije najboljeg na svetu! (FOTO)

Slovenija je poput meča protiv Srbije, povela golom Čujeca u četvrtom minutu, ali je doživela debakl
Objavljeno:

Futsal reprezentacija Portugalije pobedila je u Areni Sloveniju sa 6:2 (2:2), u 2. kolu A grupe Evropskom prvenstvu u futsalu u Beogradu. Slovenija je, poput meča protiv Srbije, povela golom Čujeca u četvrtom minutu, ali je već u sledećem napadu Sesilio izjednačio iz voleja. Sjajna majstorija najboljeg igrača sveta oduševila sve u Areni ! (VIDEO) U 16. minutu na scenu je stupio Rikardinjo, donevši preokret majstorijom posle udarca petom. Obe selecije nisu iskoristile kaznene udarce, pošto su golmani odbranili šuteve sa 10 metara Čujecu i Rikardinju.

Vrhovec je doneo novi egal golom iz daljine, ali se u drugom poluvremenu u potpunosti razigrao Rikardinjo. Najbolji igrač sveta prvo je iz slobodnog udarca pogodio za 3:2, postigao i treći gol kasnije, a između toga u strelce se upisao i Kari. Slovenija je poslednjih minut i po morala da igra sa igračem manje, zbog isključenja Vrhoveca, što je Portugalija iskoristila i preko Sesilija došla do neophodne gol razlike.
U drugom meču dana, odigranom u grupi B, Ukrajina je savladala Mađarsku sa 6:3. Srbija sa Portugalijom u subotu igra od 21 sat. Rezultati: Slovenija - Porugal 2:6 Mađarska - Ukrajina 3:6
Printscreen rezultati.com
(A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.