U PARTIZANU OZLOJEĐENI: Ne daju igrači Zvezde golove, nego neko drugi! Sudija je došao da nas pokrade!
Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

Smatraju da je bila krađa

U PARTIZANU OZLOJEĐENI: Ne daju igrači Zvezde golove, nego neko drugi! Sudija je došao da nas pokrade!

Predsednik i generalni direktor crno-belih su istakli da je njima jasno da se stalno prave greške na štetu njihovog kluba

Objavljeno: 00:13h

Očekivano ogorčenje i gnev su vladali u loži Partizana na stadionu u Humskoj posle 158. Večitog derbija.

Čelnici crno-belih bili su revoltirani priznatim pogotkom Crvene zvezde, kojim se šampion Srbije spasio poraza od Partizana u međusobnom okršaju.

Danilo Grujić je priznao gol Boaćija iako se sa sigurnošću ne može tvrditi da je lopta punim obimom prešla gol liniju pre nego je Stojković izbacio, a ta odluka izazvala je bes među svima kojima su crno-bele boje bliže srcu.

U izjavi za klupsku televiziju posle meča predsednik kluba Milorad Vučelić je poručio da je njegova ekipa pokradena.

- Prvo hoću da čestitam igračima Partizana i Bati Mirkoviću na sjajnoj utakmici. Za golove našeg rivala nije bio zaslužen neko od igrača Zvezde, nego neko drugi. Sudija prvo ne priznaje gol, zatim priznaje gol. Partizan je igrao sjajno, superiorno! Dominirali su, pobedili smo našeg rivala u svim segmentima igre, a rezultat govori nešto suprotno - rekao je Vučelić.

Sa njim se složio i generalni direktor Miloš Vazura koji je rekao da je sudija iza gola, koji je signalizirao Grujiću da je lopta prešla crtu, došao na stadion da bi pokrao Partizan.

- Što se nas tiče, mi smo pobedili. Nažalost, od kada je uveden sistem da se dele bodovi, u suštini ko pobedi derbi taj osvaja titulu. Odredili su ko će da osvoji titulu, taj treći ili četvrti sudija, ne znam kako se zove, čovek je očigledno došao da pokrade Partizan. Na usporenom snimku se videlo da gola nije bilo. Sudije su došle da odluče derbi - rekao je Vazura i dodao:

- Partizan je bio dominantan, u svakom pogledu bolji, ali jednostavno, Zvezda pored svojih 11 igrača je imala 12. u sudiji. Sve čestitke sudijama što su izvukli bod sa stadiona JNA, ne samo pomoćnom, nego i glavnom sudiji Grujiću, nadam se da će ovako da vodi i neke evropske utakmice.

Na kraju je naveo da ovo nije prvi put da se dešava Partizanu.

- Kao i uvek, sve te njihove greške će ostati greške, biće unapređeni, dozvoliće im se još koji put da pogreše, naravno na štetu Partizana. Ovo nije prvi put, imali smo nesuđen penal protiv Rada, nastavlja se, imamo sledeće kolo - zaključio je Vazura.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.