Terzić potvrdio da je Jovanović prodat Zenitu! Doduše, razlozi su malo čudni!

put za rusiju utaban

Terzić potvrdio da je Jovanović prodat Zenitu! Doduše, razlozi su malo čudni!

Crvena zvezda se oko svojih uslova dogovorila veoma brzo sa Zenitom. Pre svega iz poštovanja prema našem zajedničkom sponzoru Gaspromu i velikoj želji Zenita da Jovanovića dovede u svoj klub, rekao je funkcioner crveno-belih
Objavljeno: 15:26h

Fudbalski klub Crvena zvezda pristao je da pusti Vukašina Jovanovića u Zenit, pre svega iz poštovanja prema zajedničkom sponzoru Gaspromu, ali igrač još uvek nije dogovorio uslove sa timom iz Sankt Peterburga, rekao je Tanjugu generalni direktor Zvezdan Terzić. - Crvena zvezda se oko svojih uslova dogovorila veoma brzo sa Zenitom. Pre svega iz poštovanja prema našem zajedničkom sponzoru Gaspromu i velikoj želji Zenita da Jovanovića dovede u svoj klub. Nismo želeli da postavljamo dodatne uslove, kao što bi to bio slučaj da smo pregovarali sa bilo kojim drugim klubom - rekao je Terzić dodao:

- Igrač i njegov menadžer još uvek pregovaraju sa Zenitom oko uslova. Nadamo se da će se sve završiti na zadovoljstvo sve tri strane - poručio je prvi operativac Zvezde. Beogradski mediji pisali su da bi od Crvena zvezda od transfera mladog štopera prihodovala oko 2,5 miliona evra. Podsetimo, čelnici iz Ljutice Bogdana u januaru su za Jovanovića odbili ponudu francuskog Bordoa od 2,5 miliona i 20 odsto od naredne prodaje. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.