SRBIN IZAZVAO HAOS U MONCI: Dušan Borković krenuo u razračunavanje posle trke, zamalo da sevnu pesnice!
Foto: Printsreen

haos

SRBIN IZAZVAO HAOS U MONCI: Dušan Borković krenuo u razračunavanje posle trke, zamalo da sevnu pesnice!

Vidi se da Srbin ima iskustva u uličnim tučama

Objavljeno:

Poznati srpski automobilista Dušan Borković napravio je incident posle trke u Monci. On je nasrnuo na ujaka Mikela Askone koga je tokom trke zakačio.

Tim španskog vozača je ušao u konflikt sa Borkovićem, on se iznervirao i zaleteo na Askonine saradnike, krenuo je da "nabode" kako kažu ujaka Mikela Askone, ali se ubrzo situacija smirila.

Srbin je tokom trke izleteo sa staze, a po povratku na nju sudario se sa Lesenom i dokačio Askonu. Na njegovom “hjundaiju” je pukla guma, pa je Borković bio primoran da odustane.

Borković je osetio potrebu da se obrati svojim pratiocima na fejsbuku:

- Želim da vam objasnim šta se desilo u drugoj trci na Monci. Lessennes koji se ne bori za titulu je pre svega bio spor. Ja sam pokušao da ga obiđem i on me je gurnuo na rigolu (nije mi bila namera da sečem stazu, to nije moj stil). Pukla mi je guma od udarca i ostalo ste videli. Napadi Askone i njegovog tima posle trke da sam ga udario nakon što mi je pukla guma su smešni, ja ne mogu da lečim njihove komplekse. Hvala svim navijačima na podršci. Boriću se kao lav u Barseloni za vas - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Borković.

Videćemo da li će BorkovićU bitI oduzeta licenca, pominje se kazna od šest meseci ako se dokaže da je srpski automobilista kriv.

Za sada su sudije donele odluku da se Dušan diskvalifikuje sa obe trke u Monci, što znači da mu se briše 10 osvojenih poena iz prve trke.

Borković je napustio stazu bez ikakvih izjava, a Askona nije želeo da komentariše slučaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.