ON JE ZAISTA SVETAC: Nemanja Matić nije samo dao pare za malog Dukija, već je uradio mnogo više od toga!
Foto: Reuters

NAKLON DO PODA

ON JE ZAISTA SVETAC: Nemanja Matić nije samo dao pare za malog Dukija, već je uradio mnogo više od toga!

Gospodin čovek o kome zaista ne treba previše trošiti reči posle ovoga!

Objavljeno:

Najbolji srpski fudbaler Nemanja Matić ne samo da je donirao 70.000 evra za lečenje malog Dušana Todorovića (4), nego je svojim imenom i autoritetom isposlovao da bolnica u Barseloni primi Dukija na terapiju dva dana pre no što su pare formalno mogle da legnu na račun klinike u Španiji.

- Nemanja je zvao porodicu i pitao koliko je novca potrebno. Rečeno mu je da se radi o 70.000 evra. Uplatio je već u subotu, ali je nastala drama jer novac leže na račun bolnice tek u ponedeljak. Nemanja to nije primio skrštenih ruku, već se rastrčao. Svojim imenom, autoritetom i velikom platom, budući da je zvezda Mančester junajteda, založio da bolnica dobije garancije da su pare uplaćene. Izašli su mu u susret, Vlada Srbije je dala avion i mali Dušan je stigao u Barselonu dva dana pre no što je novac legao - kaže izvor "Blica".

Mali Dušan
Mali Dušan foto: Printscreen/Instagram/podrzizivo

Drama se odvijala u subotu, 15. septembra. Tog prepodneva je u Fondaciji "Podrži život" saopšteno da su putem donacija prikupili 119.391 evro.

Kako je otkrio otac dečaka, koji je zahvaljujući ujedinjenju srpske javnosti, ali ponajviše donaciji veziste Mančester junajteda u poslednji čas otišao u Barselonu na lečenje, Matić je uplatio nešto preko 71.000 evra pomoći.

Naravno, borba se nastavlja, ali sada mali Dušan ima šansu da pobedi jednu od najtežih bolesti poznatih modernoj medicini!

Srećno, care!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.