ŠUKER NA UDARU: Predsednik saveza valjao karte za Mundijal koje su bile namenjene fudbalerima!
Foto: Profimedia

sram ga bilo

ŠUKER NA UDARU: Predsednik saveza valjao karte za Mundijal koje su bile namenjene fudbalerima!

Napetost između igrača i vrha HNS-a nije se smanjila ni nakon finalne večeri u Moskvi i osvojenog srebra

Objavljeno:

U skandal sa nelegalnom preprodajom ulaznica za Svetsko prvenstvo nije uključen samo poznati TV komentator Drago Ćosić, već i sam vrh Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS).

Policija ispituje poslovanje HNS-a i navodne neregularnosti oko prodaje ulaznica za mečeve Mundijala, po anonimnoj prijavi protiv predsednika Davora Šukera i vrha HNS, javlja Index.hr.

Davor Šuker
Davor Šuker foto: Beta

Reč je o ulaznicama koje nisu bile za javnu prodaju, već za članove stručnog štaba i igrače hrvatske reprezentacije. Prema prijavi, Davor Šuker igračima nije podelio ulaznice koje im pripadaju, već ih je pustio u prodaju.

Fudbalski reprezentativci Hrvatske
Fudbalski reprezentativci Hrvatske foto: Reuters

Istragu o ovom slučaju, pored hrvatske policije, pokrenula je i FIFA. Reč je o ukupno 40 ulaznica zbog kojih će vođstvo Saveza i reprezentativci biti ispitani tokom istrage. Hrvatski igrači su se bunili zbog raspodele ulaznica za utakmice reprezentacije tokom Svetskog prvenstva. Bili su ogorčeni na vrh Saveza, a bilo je i povišenih tonova.

Napetost između igrača i vrha HNS-a nije se smanjila ni nakon finalne večeri u Moskvi i osvojenog srebra. Igrači su zahtevali da članovi Izvršnog odbora ne budu sa njima na dočeku u Zagrebu i izbegli su zajedničku fotografiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.