SALAH PRETI EVROPI: Naš cilj je novo finale; TIJAGO SILVA ODGOVARA: Sve je do nas!
Foto: Reuters

OVO SE ČEKALO

SALAH PRETI EVROPI: Naš cilj je novo finale; TIJAGO SILVA ODGOVARA: Sve je do nas!

Raste iščekivanje pred početak Lige šampiona i duel između PSŽ i Liverpula u istoj grupi u kojoj igraju i Zvezda i Napoli

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera sveta Mohamed Salah upozorio je rivale u Ligi šampiona da Liverpul ima kvalitet za osvajanje trofeja, isto kao i u Premijer ligi. Liverpul je sjajno otvorio sezonu sa pet trijumfa u engleskom prvenstvu, a sada ga ocekuje duel sa Pari Sen Žermenom na startu C grupe Lige šampiona, u kojoj su još Napoli i Crvena zvezda.

- Prošle sezone izbacili smo Mančester Siti, pa Romu, koja je bila bolja od Barselone. To su bile neverovatne utakmice... Igrali smo protiv pravih izazivača, isto će biti i sada, ali je naš cilj novo finale i siguran sam da mozemo da ponovo da igramo - rekao je Salah za magazin Frans fudbal.

Hitri napadač iz Egipta kaže da slavni klub sa Enfilda ima velike šanse da prekine post i končano postane šampion Engleske.

- Uveren sam da mozemo da podignemo oba pehara. Ne želim da stavljam pritisak na nas, ali sve je moguće. Dobili smo odličan žreb, PSŽ ima veoma dobre pojedince i sjajan tim, jedva čekam da izađem na teren. Biće pravo uživanje - naveo je on.

Tijago Silva
Tijago Silva foto: AP

Kapiten fudbalera Pari Sen Žermena Tijago Silva, pred duel sa Liverpulom u Ligi šampiona, kaže da ta dva tima imaju najbolje napadače na svetu.

Brazilski štoper smatra da nijedna ekipa nema kvalitetnije napadače od Liverpulovog trija Mohamed Salah - Sadio Mane - Roberto Firmino i PSŽ-ovog Kilijan Mbape - Edinson Kavani - Nejmar da Silva.

- Spremni smo, nadam se da ćemo startovati na pravi način. Sve je do nas, zato smo fokusirani samo na našu igru. Biće pravi špektakl, sudar dve najbolje napadačke ekipe - rekao je Tijago Silva.

Odbrana Parižana spremila je posebnu taktiku za Salaha, Manea i Firmina, dodaje on.

- Napadači sa obe strane mogu da pruže veliku zabavu i pažnju navijača. Mi iz odbrane PSŽ-a razgovaramo puno, kako da taktički da budemo na nivou. To će biti neka vrsta šou programa - zaključio je Brazilac. Liverpul i Pari Sen Žermen se večeras sastaju na Enfildu od 21 sat, isto kao i Crvena zvezda i Napoli u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.