MOJA MAMA TE VOLI: Deca poludela kada su ugledala Novaka Đokovića ispred tunela Marakane, a reči jednog mališana nasmejale su sve prisutne!
Foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

idol

MOJA MAMA TE VOLI: Deca poludela kada su ugledala Novaka Đokovića ispred tunela Marakane, a reči jednog mališana nasmejale su sve prisutne!

Klinci ga okružili sa svih strana

Objavljeno:

Novak Đoković naš najbolji teniser posetio je stadion Crvene zvezde u subotu uveče kako bi prisustvovao meču između istoimenog kluba i Radnika iz Surdulice.

Naime, on je došao pre početka meča gde su ga ugostili čelnici kluba na čelu sa Zvezdanom Terzićem, a kasnije je bio gost i u svlačionici gde ga je Vladan Milojević dočekao sa dresom koji mu je poklonio, a Novak je zajedno sa prvotimcima izveo čuveni pozdrav pred izlazak na teren i tako im poželeo sreću. Nema potrebe da ponavljamo da li ju je i doneo pošto je rezultat bio 6:0 na kraju susreta.

Novak Đoković na stadionu Crvene zvezde
Novak Đoković na stadionu Crvene zvezde foto: Starsport©

Ipak, najsmešniji trenutak bio je kada su najmlađi članovi Zvezde koji čekaju ispred tunela da izađu na teren Marakane videli Novaka kako im ide susret. Njih 20-ak je punim trkom krenulo ka njemu, a jedan dečak je posle zagrljaja sa njim uzviknuo "moja mama te voli".

Idol generacija, Novak Đoković...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.