SVET ZGROŽEN, NEMAČKI FUDBALERI SALUTIRALI KAO NACISTI: Nagovorio ih sponzor Turčin, a oni sa osmehom od uva do uva pokazali nacistički pozdrav!
Foto: Facebook

Svi su dobili otkaz

SVET ZGROŽEN, NEMAČKI FUDBALERI SALUTIRALI KAO NACISTI: Nagovorio ih sponzor Turčin, a oni sa osmehom od uva do uva pokazali nacistički pozdrav!

Ova glupost ih je skupo koštala...

Objavljeno:

Neverovatan skandal desio se u Nemačkoj kada je sedam fudbalera na nagovor sponzora kluba na slikanju gestikuliralo nacistički pozdrav.

Fudbaleri kluba po imenu Mil 1920 koji se takmiči u regionalnog ligi Nemačke Severna Rajna Vestfalija su prilikom fotografisanja za njihovog sponzora koji drži lanac prodavnica kebaba Engina Arslana uradili strašnu glupost.

Izgleda da su se previše opustili pa su na jednoj slici na nagovor Turčina da urade nešto smešno podigli ruke u vazduh gestikuliraju ovaj zabranjeni pozdrav.

Klub je odmah reagovao i sedam igrača izbacio iz ekipe.

- Kada smo saznali i videli šta se desilo, odmah smo sazvali sastanak - rekao je predsednik kluba Mark Vikens, pa dodao:

- Prema klupskim pravilima, sve što smo mogli da uradimo posle takvog ispada je da izbacimo igrače iz kluba.

Logo njegove firme je momentalno uklonjen sa terena na kojem igra ovaj klub, a kasnije se i on izjasnio.

- Bila je ovo velika greška i sa moje strane, želim svima da se izvinim, navijačima, i klubu... Ali, to mi očigledno neće pomoći u ovoj situaciji, izvinio bih se i fudbalerima - poručio je Arslan.

Kasnije su se i igrači oglasili i tim putem izvinili.

- Izvinjavamo se svim ljudima koje je naša fotografija povredila - rekli su igrači.

Ovaj pozdrav je u Nemačkoj zabranjen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.