Poslednji adut uprave Partizana: Andrija, evo ti papir, napiši cifru i potpiši novi ugovor!

da li će biti srećnog kraja?

Poslednji adut uprave Partizana: Andrija, evo ti papir, napiši cifru i potpiši novi ugovor!

Nudimo mu blanko uslove, njegovo je samo da kaže i napiše. Došao sam da mu dam prazan papir i da on napiše šta želi – da tako napravimo ugovor, rekao je Ivica Iliev
Objavljeno:

Može li priča oko Andrije Živkovića i novog ugovora? Čini se da je jedna strana spremna da izvadi poslednji adut iz rukava. Naime, kako prenosi novinar Sportskog žurnala sa Kipra, Ivica Iliev je izjavio da je Partizan spreman da pred talentovanog vezistu stavi novi blanko ugovor.

- Nudimo mu blanko uslove, njegovo je samo da kaže i napiše. Došao sam da mu dam prazan papir i da on napiše šta želi – da tako napravimo ugovor. Partizan je spreman, to smo rekli i njegovoj porodici, da javno, pred kamerama, publikom, advokatima – stavi novi ugovor na sto i da sve bude otvoreno, bez ikakvih tajni - rekao je sportski direktor Partizana i dodao:
- Veliki je igrač, potreban je Partizanu. Prethodnih dana, u medijskoj raspravi, pokušavali smo da na neki način pojasnim i njemu i roditeljima koliko će Partizan patiti. Naš klub je veći od bilo koga... – rekao je Iliev. (Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.