Murinju godinu dana zatvora, ali kao i svi ostali ni on neće videti život s one strane rešetki!
Foto: EPA

"posebni" u problemu

Murinju godinu dana zatvora, ali kao i svi ostali ni on neće videti život s one strane rešetki!

I fudbal koji igra Mančester često liči na zatvorski

Objavljeno:

Navijači Mančester junajteda nisu zadovoljni, najtrofejniji engleski klub ima dva poraza u uvodna četiri kola i kladionice su već okarakterisale Žozea Murinja kao najvećeg favorita za dobijanje otkaza, a portugalski stručnjak ima još razloga za brigu.

Ne cvetaju mu ruže u Premijer ligi, "crveni đavoli" se nalaze na desetoj poziciji, a Murinjo pored problema u klubu mora da razmišlja i o zatvorskoj kazni koja mu sleduje zbog utaje poreza u Španiji.

Ipak, kao što je i očekivano Porugalac će najverovatnije izbeći kaznu.

Prema navodima "El Munda deportiva", Murinjo je sklopio dogovor sa tužiocima po kome će za obe tačke utaje poreza za koji ga terete dobiti po šest meseci zatvora. Međutim, praksa u španskom pravosuđu je da se za prvo krivično delo ne ide u zatvor, nego se ta kazna suspenduje i umesto nje osuđeni plaća kaznu.

Murinjo će navodno za svaki dan koji bi trebalo da provede u zatvoru platiti po 250 evra, što ukupno iznosi 180 hiljada evra. Takođe, Portugalac će platiti i odvojenu novčanu kaznu zbog utajenog poreza. Sve zajedno, ovo će ga koštati oko 2 miliona evra.

Po svemu sudeći, Murinjo neće videti kako izgleda prava zatvorska ćelija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.