Novi Zvezdin Brazilac: Čuo sam ranije za ovaj klub! Radiću sve što se bude tražilo od mene!

Iščekuje dolazak porodice

Novi Zvezdin Brazilac: Čuo sam ranije za ovaj klub! Radiću sve što se bude tražilo od mene!

Edson Silva je predstavljen u Ljutice Bogdana kao novo pojačanje na poziciji štopera
Objavljeno: 15:48h

Novi fudbaler Crvene zvezde Edson Žoze da Silva rekao je da je svestan da je dovoden kao veliko pojačanje i da se nada da će tu ulogu uspeti da opravda. Iskusni brazilski fudbaler igra na poziciji štopera i potpisao je dvogodišnji ugovor sa prvoplasiranom ekipom Superlige Srbije. - Svestan sam da sam najavljen kao veliko pojačanje Crvene zvezde, nadam se da ću tu ulogu uspeti da opravdam. To mi ne predstavlja teret, svestan sam odgovornosti - rekao je Brazilac na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

On će u utorak otputovati na Kipar na pripreme ekipe, a u Zvezdi će nositi dres sa brojem pet. Edson je za sebe rekao da je jak igrač i dobar kod prekida, posebno prilikom izvođenja slobodnih udaraca, ali da nije posebno brz i da će na tome raditi. On je naveo da je stekao pozitivne utiske o Beogradu i Zvezdi i da je srećan što će konačno imati priliku da zaigra u Evropi. - Čuo sam i ranije za Zvezdu, to je veliki i jako dobar klub, srećan sam što sam potpisao ugovor i što ću igrati u Evropi. Nadam se da ću klubu pomoći u borbi za titulu i da ću igrati u nekom od evropskih takmičenja. Svestan sam kakav je nivo igre ovde, pružiću maksimum i verujem da ću klubu pomoći i uraditi šta god trener bude tražio od mene.
On je rekao i da će mu se porodica priključiti u Beogradu, pošto mu je najvažnija njena podrška. Poslovni direktor Zvezde Stefan Pantović nije mogao da kaže da li će Vukašin Jovanović otići iz kluba. Jovanović nije otišao na pripreme sa saigračima pošto je moguć njegov transfer u neki strani klub. - Bolje da sačekamo, ne želim sada ništa da pričam - rekao je Pantović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.