Skandal! Fudbaleri Zvijezde optuženi za nameštanje!
Foto: Reuters

bruji evropa!

Skandal! Fudbaleri Zvijezde optuženi za nameštanje!

Afera raskrinkana zbog dva fudbalera!

Objavljeno: 20:08h

Umesto da u toku reprezentativne pauze analiziraju učinak ekipe u prethodnom periodu, jedine bez pobede u prvih osam kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, u Zvijezdi 09 bave se problemom mogućeg nameštanja rezultata utakmica za koje sumniče igrače vlastitog kluba!

Kako ovaj portal nezvanično saznaje iz veoma bliskih izvora u klubu, Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić direktno su osumnjičeni da su, u dogovoru s kladioničarskom mafijom, namestili poslednjih pet utakmica i za to dobili odgovarajuću novčanu nadoknadu.

- U telefonu jednog od njih našli smo poruke, gde im se nudi 1.000 KM da "ne zapinju" previše na utakmicama i traže da rezultati na tim utakmicama budu namešteni. Svih pet poslednjih utakmica koje smo izgubili došli su rezultatom koji su bili traženi putem tih poruka - rekao nam je naš izvor iz Zvijezde, koji je želio da ostane anoniman.

Afera je raskrinkana tako što su spomenuta dvojica fudbalera pokušala i s ostalim igračima u klubu da dogovore nameštanje, ali je kod njih prevladao razum i poštenje te su to prijavili Upravi i stručnom štabu kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.