Novinari izludeli Krstajića: Selektor nije mogao da pobegne od Milivojevića iako ga nema na spisku!
Foto: EPA/Peter Powell

okupljanje reprezentacije

Novinari izludeli Krstajića: Selektor nije mogao da pobegne od Milivojevića iako ga nema na spisku!

Selektor je odgovarao

Objavljeno: 18:08h
Aleksa Radosavljević

Okupljanje reprezentacije Srbije zakazano je za ponedeljak u "kući fudbala" u Staroj Pazovi, a selektor "Orlova" Mladen Krstajić bi konačno trebao da izađe pred novinare i progovori o mnogim stvarima koje zanimaju naciju posle Mundijala i nekim dešavanjima unutar reprezentativaca.

Selektor je počeo na račun tima iz Ljutice Bogdana:

- Želeo bih da čestitam Zvezdi plasman u Ligu šampiona, sa druge strane ostaje žal što ostali klubovi nisu uspeli da se nađu u Evropi.

Liga nacija počinje u Litvaniji, a na spisku nema nekoliko standarnih imena.

- Što se tiče spiska za Ligu nacija, imali smo plan pre Mundijala da napravimo novu reprezentaciju i da ubacimo mlađe igrače da pokažu svoj kvalitet. Sa druge strane igrači koji nisu pozvani ne znači da su skinuti sa spiska za sva vremena, moraće svoj kvalitet da dokažu u narednom periodu.

Obradović je rekao da se reprezentaciji spremao puč u Rusiji, a Krstajić je imao šta da kaže:

- Znate kako, ja sam sa Obradovićem prijatelj dugi niz godina, bili smo cimeri u par navrata. Stojim iza njegovih izjava i potvrđujem sve što je rekao.

Što se tiče odluke o pozivanju igrača na spisak, selektor je izjavio:

- Ja sam 20 godina igrao fudbal, imao sam situacije da se slažem ili ne slažem sa šefovima, ali nisam pričao ništa jer poštujem to gde sam i ne mogu nikom da zabranim da kaže to što misli. Spisak sam imao u glavi 10 ili 15. avgusta, a objavio sam ga 20. avgusta. Ako je neko imao da kaže meni u lice, mogao je da mi kaže tada, a ne 21. da krene da priča o tome koga sam zvao, a koga nisam.

Nepozivanje Stojkovića na spisak?

- O Stojketu je sve suvišno komentarisati, on je svestan da je mnogo dao Srbiji i ona njemu i nema nikakvog nesporazuma, a sada je prilika da neki mlađi golmani dobiju šansu i da pokušamo da u ovoj Ligi nacija budemo prvi.

Kosanović i Bajević su se pominjali kao savetnici u reprezentaciji...

- Normalno je da u našoj zemlji ima tih komentara da se uz kafu komentariše tema o fudbalu, što se tiče Kosanovića, lično ga ne poznajem, cenim ga kao stručnjaka i ne bih da pričam o tim natpisima povodom savetnika u reprezentaciji. Bajević je veliki čovek, veliki igrač i čovek za respekt, ali stvarno nemam šta da dodam na to.

Milivojević i njegovo izostajanje sa spiska, da li tu ima nešto više od toga?

- Niko nije precrtan, ne želim da razgovaram više na tu temu, rekao sam sve što sam imao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.