Apsolutni šou na derbiju u BiH: Bacili topovski udar na gostujućeg golmana, meč dva puta išao u prekid!
Foto: Printscreen/Youtube

Ludilo u bosni

Apsolutni šou na derbiju u BiH: Bacili topovski udar na gostujućeg golmana, meč dva puta išao u prekid!

Sarajlije se ovim bodom vraćaju na lidersku poziciju

Objavljeno: 12:17h

Jako je ludo u Premijer ligi BiH ove sezone! Mečevi Čelika iz Zenice i Sarajeva se uvek igraju u vatrenoj atmosferi, ali su u subotu uveče navijači obe ekipe malo preterali.

Sudija Zoran Grbić je već u 3. minutu bio primoran da prekine susret pošto su gostujući navijači bacali topovske udare, dok su domaći protestovali kod delegata, a da ne ostanu "dužni" - bakljom gađali golmana Sarajeva.

Golman domaćih Branislav Ružić je napustio svoj gol, ali veoma brzo su se stekli uslovi da se "igra" nastavi. Ipak, desetak minuta kasnije su gostujući navijači, pa zatim i domaći, ponovo iskoristili svoj "arsenal" i Grbić je u 17. minutu odlučio da povuče igrače u svlačionice. Nakon toga je održana sednica kriznog štaba, koji je odlučio da se meč nastavi uz poslednje upozorenje gostujućim navijačima pre pražnjenja tribine.

To nije sve kada je reč o prvom poluvremenu. Neko od domaćih navijača je kesicom kikirikija gađao fudbalera Sarajeva Anela Hebibovića, a ovaj je tu kesicu pokupio i zatim "šmekerski" pojeo nekoliko komada, pišu federalni mediji. Ima još... Lopta koja je otišla na tribine, vraćena je od strane jednog gledaoca, koji je kao "bonus" dodao i svoju patiku. Komad obuće mu je spao sa noge prilikom ispucavanja lopte nazad na teren, što je donekle vratilo pozitivno raspoloženje na stadion.

Kada je reč o samom fudbalu, viđeno je par prlika na obe strane ali pogodaka nije bilo i za to ne treba kriviti igrače, koje su brojni prekidi sigurno izbacili iz željenog ritma. Na kraju, Čelik - Sarajevo 0:0. Sarajlije se ovim bodom vraćaju na lidersku poziciju, s tim da imaju i utakmicu više od "večitog" rivala Željezničara, koji svoj meč igra u nedelju.

BONUS VIDEO: Stigli fudbaleri Zvezde na aerodrom Nikola Tesla

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.