Di Marija u Piksijevom stilu: Borjane, otvori još jedan par očiju kad Argentinac izvodi korner!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Opasnost

Di Marija u Piksijevom stilu: Borjane, otvori još jedan par očiju kad Argentinac izvodi korner!

Crvenoj zvezdi neće biti lako u elitnom takmičenju

Objavljeno:

Žreb je odlučio da Crvena zvezda u Ligi šampiona bude smeštena u grupu C sa Pari Sen Žermenom, Napolijem i Liverpulom.

Crvenoj zvezdi neće biti lako u elitnom takmičenju posebno kada se zna kakvi igrači nastupaju u ovim timovima. Dovoljno je samo pomenuti da boje francuskog tima brane Nejmar, Di Marija, Mbape, Kavani, Tijago Silva.

Opasni 'sveci
Opasni "sveci" foto: EPA/Emmanuel Foudrot

Takmičenje počinje 18. septembra, a sa PSŽ "crveno-beli" će ukrstiti koplja 3. oktobra u Parizu. Da su Parižani u odličnoj formi pokazuju i u domaćem prvenstvu.

U četvrtom kolu Lige 1, "sveci" su bili bolji od Nima sa 4:2 i tako zadržali maksimalan učinak u šampionatu. Najlepši pogodak na utakmici delo je Anhela Di Marije.

Argentinac je postigao gol u stilu Dragana Stojkovića Piksija, direktno iz kornera u 40. minutu. Golman Nima Bernardoni nije najbolje procenio let lopte i ona se od njegovih ruku odbila u mrežu. Strelci za Parižane bili su još Nejmar, Kilijan Mbape i Edison Kavani.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: News1/Dado Djilas

Posle ovakvog gola, ostaje samo da se Delije nadaju da će Milan Borjan pogledati snimak Di Marijinog pogotka, da će otvoriti još jedan par očiju kada argentinski reprezentativac bude izvodio kornere na meču i da neće ponoviti Bernardonijevu grešku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.