Golman Mančester Sitija izabrao Kosovo!
Foto: AP

odjavio crnogorce

Golman Mančester Sitija izabrao Kosovo!

Veliko pojačanje za južnu srpsku pokrajinu

Objavljeno: 13:16h

Mladi golman Mančester Sitija Arijanet Murić koji je do sada igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore izabrao je da u seniorskim kategorijama brani za ekipu Kosova.

Žoze Murinjo je očajno počeo sezonu, a mnogi mu predviđaju brz odlazak s Old Traforda. Večeras mu u goste stiže Totenhem koji ima kvalitet da produži agoniju Đavola, a kvota na dvojku je 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za Mančester Junajted - Totenhem.

On je nedavno postao drugi golman Građana pošto je Klaudio Bravo doživeo tešku povredu, pa ga je Pep Gvardiola vratio sa pozajmice iz Brede u kojoj je proveo samo mesec dana.

- Veoma sam zadovoljan što je, nakon višemesečnih razgovora, moj sin Arijanet odlučio da igra za Kosovo - izjavio je otac talentovanog golmana i dodao:

- Mi nismo izdali Crnu Goru, ali oni nisu pokazali želju da mu nađu mesto u A selekciji, tako da smo napravili pravi izbor. Mislim da Kosovo ima svetlu budućnost i da će Arijanet biti deo budućih uspeha.

Mladi golman je rođen u Cirihu 7. novembra 1998. godine, a njegovi roditelji su poreklom iz Rožaja. Ekipi sa stadiona Etihad pridružio se prošlog leta, a pre toga je prošao mlade kategorije FK Ciriha i Grashopersa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.