Novi potpis Mateje Kežmana!
Foto: Instagram/Mateja kežman

neka je sa srećom

Novi potpis Mateje Kežmana!

Pošto ovoga leta nije upeo da utopi Sergeja, odlučio je da se okrene drugim stvarima

Objavljeno: 13:15h

Mateja Kežman i Tara Šumonja zvanično staju na ludi kamen, a danas je na Adi Bojani sve spremno za slavlje, jedino im kišovito vreme na jugu crnogorskog primorja trenutno kvari planove oko venčanja.

Posle samog čina venčanja Mateje Kežmana i Tare Šumonje, proslava za mladence i najuži krug gostiju biće upriličena u Kežmanovom restoranu na reci Bojani.

Glupan i tupan . Love is in d air , sve za ❤

A post shared by Mateja (@kezman888) on

Mateja Kežman je pre Tarebio u braku sa Emilijom, dok je Tara bila u braku sa sinom advokata Ace Perišića, a inače ona je ćerka vlasnica poslastičarnica "Mali Princ".

Tara Šumonja se udala sa samo 19 godina za svog vršnjaka Milutina Mutija Perišića. Tara i Muti poznaju se od detinjstva, imaju isti krug prijatelja, dugo su bili nerazdvojni i iz drugarstva je nastala ljubav, a onda su se odlučili na ozbiljniji korak.

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine - govori izvor blizak sadašnjoj devojci Mateje Kežmana i kaže da je siguran da je Kežman znao za Tarin brak jer je ona vrlo otvorena, a i ta činjenica je poznata u celom gradu.

❤?

A post shared by Mateja (@kezman888) on

- Milutina i Taru znaju svi u Beogradu, i mlađi i stariji. Oboje vole ekstremne sportove i mogli su time da se bave pošto potiču iz bogatih porodica. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti „Veliki brat“ i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je ladno odbio - i dodaje da je Tarin bivši muž letos pokušao da se pomiri s njom, i to upravo kada je Šumonja bila s Kežmanom i sa njegovom decom na Adi Bojani.

A post shared by Mateja (@kezman888) on

- Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara ga je otkačila. Rekao mi je da je razume jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela - završava izvor Starsa.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media