Nema boljeg pojačanja za Ligu šampiona od njega: Nemanja Radoja konačno napušta Španiju!
Foto: Reuters

POVRATAK NA BALKAN

Nema boljeg pojačanja za Ligu šampiona od njega: Nemanja Radoja konačno napušta Španiju!

Nadajmo se da će ga zaobići česte povrede, koje su ga do sada poprilično mučile...

Objavljeno:

Nemanja Radoja nije produžio ugovor sa Seltom, stoga je stavljen na transfer listu. Igrač koji je igrao za mlađe kategorije Vojvodine, a na Pirineje stigao 2014. godine, gde je svake sezone odigrao približno 30 utakmica u Primeri, bio je na meti mnogih klubova.

Pominjali su se Fiorentina, SPAL, Vest Hem, pričalo se da su najozbiljniji kandidati Betis I Espanjol. Međutim, vrlo je moguće da će zadnji vezni sada već raskošnog iskustva, posebno za svoje godine, napustiti Pirinije. I vrlo verovatno zaigrati u Ligi šampiona.

Radoja u duelu sa Inijestom
Radoja u duelu sa Inijestom foto: Fss.rs

Za njegove usluge sada je najzainteresovaniji AEK, koji je sa 2:1 slavio nad Videotonom našeg Marka Nikolića u prvom meču plejofa za elitno takmičenje, a stvar olakšava i to što je sportski direktor grčkog šampiona Srbin Vladimir Matijašević, bivši funkcioner u Čukaričkom, stoga je veoma dobro upoznat sa kvalitetima povremenog reprezentativca Srbije.

S obzirom na to da je zadnji vezni, za Seltu je postigao samo jedan gol, a ono što je obeležilo njegov boravak u Španiji su bile i česte povrede - posebno veoma opasne probleme sa zglobovima i kolenima...

Nadajmo se da više neće morati da se bori sa takvim nedaćama.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o Partizanu i reprezentaciji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.