Prokockao je poverenje! Loris bi mogao da ostane i bez kapitenske trake!
Foto: Reuters

krajnje opravdno

Prokockao je poverenje! Loris bi mogao da ostane i bez kapitenske trake!

Prvi golman Francuske i Totenhema se obratio i javnosti nakon jučerašnjeg incidenta, i izjavio je da mu je veoma žao i da preuzima punu odgovornost za svoje postupke

Objavljeno: 12:19h

Ugo Loris je napravio glupost koja će ga najverovatnije koštati kapitenske trake koju je dosada nosio u Totenhemu. Njega je policija uhvatila u noći između četvrtka i petka, kako je bio za volanom sa nedozvoljenom količinom alkohola u krvi. Proveo je sedam sati u pritvoru, pre nego što je nakon plaćene kaucije pušten, a posledice takvog njegovog ponašanja počinju da se osećaju. U upravi kluba su više nego nezadovoljni ponašanjem kapitena.

Da stvar bude još gora, u ponedeljak ih očekuje bitna utakmica sa Mančester junajtedom, a Loris je zbog čitave situacije propustio jutarnji trening u petak.

Kaznena ekspedicija Pepa Gvardiola danas gostuje Vulvsima, a kvota da će slaviti uz tri ili više golova (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

I dalje se očekuje da bude u timu za duel sa Junajtedom na "Old Trafordu", ali će morati da ubedi Maurisija Poketina da zaslužuje da nosi traku.

Ljoris se obratio i javnosti nakon jučerašnjeg incidenta, izjavio je da mu je veoma žao i da preuzima punu odgovornost za svoje postupke. - Želim od srca da se izvinim mojoj porodici, klubu, mojim saigračima, treneru i svim navijačima.Vožnja u pijanom stanju je potpuno neprihvatljiva, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke, ovo nije primer koji želim da postavim - izjavio je Ljoris.

Liverpul je nagovestio da bi ove sezone mogao da bude sigurica za tikete. Kvota da će pobediti Brajton iz keca u kec je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Brajton.

Poketino će u toku dana pričati sa Ljorisom, pa će nakon toga doneti odluku da li će Francuz ostati kapiten "Pevaca". Ukoliko ostane bez trake, ona će bez sumnje biti dodeljena Hariju Kejnu, koji je kao kapiten na Mundijalu predvodio Englesku. I Ljoris je bio kapiten svoje reprezentacije u Rusiji, koja je na kraju i osvojila planetarnu smotru. Francuski golman je i kažnjen od strane kluba, sa dve nedeljne plate, što je oko 300 hiljada funti.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.