Bivši funkcioner Partizana: Zbog kredita sam gurao u tim ministarkinog sina! (FOTO)

Mutio i u Basku

Bivši funkcioner Partizana: Zbog kredita sam gurao u tim ministarkinog sina! (FOTO)

Pored nameštaljki i afera vezanih za njegov boravak u Partizanu, kontroverzni biznismen Bojan Radovanović (44) pred tužiocem za organizovani kriminal priznao je i mutne radnje vezane za BASK
Objavljeno: 11:22h

Tokom protekle nedelje, list "Sport" iz dana u dan nastavlja da u javnost iznosi šokantne podatke u svojim tekstovima na račun poslovanja FK Partizan. Bivši član UO Partizana priznao: Namestio sam Večiti derbi, platio sam sudiji 10.000 evra! Bojan Radovanović je u Tužilaštvu za organizaovani kriminal priznao da je dva puta lično potplatio sudije da sude u korist crno-belih, a da je jedan od tih mečeva bio protiv Crvene zvezde. Ovako je izgledala panika u Humskoj: Bjeković pao u nesvest posle vesti o hapšenju Džaje! (FOTO) Radovanović je u Specijalnom tužilaštvu opisao kakva je panika zavladala u Partizanu posle privođenja Dragana Džajića, te kako je Nenad Bjeković pao u nesvest u svojoj kancelariji u Humskoj.

facebook.com/dnevni.list.sport
Pored nameštaljki i afera vezanih za njegov boravak u Partizanu, kontroverzni biznismen Bojan Radovanović (44) pred tužiocem za organizovani kriminal priznao je i mutne radnje vezane za BASK.
U klubu sa Careve ćuprije Radovanović je bio alfa i omega, iako mu je zvanična funkcija bila potpredsedničko mesto. Priznao je da je zarad poslovnog kredita u prvi tim BASK ubacio sina Verice Kalanović, tadašnje predsednice Upravnog odbora Fonda za razvoj i bivše ministarke regionalnog razvoja i lokalne samouprave. - Verica Kalanović je tada bila predsednik Upravnog odbora Fonda za razvoj i uslov da ja dobijem novac je bio da njen sin igra kod mene u BASK – kaže kontroverzni biznismen (Espreso.co.rs/Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.