KAFU DEBITUJE: Milojević ne želi da priča o Radonjiću, Vujadin se ne plaši ničega, a zajedno priželjkuju netaknutu mrežu! (FOTO)
Foto: Espreso

PLEJ-OF ZA LIGU ŠAMPIONA

KAFU DEBITUJE: Milojević ne želi da priča o Radonjiću, Vujadin se ne plaši ničega, a zajedno priželjkuju netaknutu mrežu! (FOTO)

Crveno-beli u utorak od 21 igraju prvi meč sa Salcburgom

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak igra meč decenije protiv austrijskog Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona, a Vladan Milojević i Vujadin Savić izašli su pred novinare i izneli svoje impresije pred sutrašnju utakmicu.

– Jako bitna utakmica za nas, ipak gledamo je kao sve do sada. Igramo sa jakim rivalom, bio sam njihov gost kada sam radio u Čukaričkom i video sjajan sistem rada. Oni takođe jure Ligu šampiona u kojoj nikad bili nisu, baš kao ni mi u ovakvom formatu. Motiv je veliki, daćemo sve od sebe, nažalost bez pomoći publike - počeo je trener crveno-belih.

foto: Starsport©

– Čast je boriti se za Ligu šampiona, nažalost bez publike, ja sam igrao protiv Javora tako, izgubili smo, ali nadam se da sutra nećemo - nadovezao se na reči trenera Vujadin Savić

Svestan je Savić od kog igrača mu preti najveća opasnost.

– Dabur je odličan napadač, ali verujem da ću izaći kao pobednik. Ničega se ne plašimo, pogotovo ne protivnika. Tišina na tribinama se ne plašimo, ali će biti neprijatna .Mušema je motiv, čast i privilegija. Pritisak uvek postoji kad igrate za Zvezdu - dodao je štoper.

Vujadin Savić
Vujadin Savić foto: Espreso

Kafu se uklopio u tim, ali Milojević ne želi da otkriva da li će početi utakmicu sa njim u postavi.

- Salcburg igra agresivan fudbal, ubacuju svoje mlade igrače, razrađen sistem. Svaka utakmica je različita za sebe. Biće zanimljiva utakmica Kafu se uklopio, ne znam da li će biti starter. On dolazi iz sličnog prvenstva u Bugarskoj. Došao je kao pojačanje.

O eventualno transferu Nemanje Radonjića za trenera Zvezde rano je pričati pre septembra.

– Sad je u fokusu Radonjić, prelazni rok traje do 31. avgusta, u septembru ćemo pričati hoće li biti tu ili ne za grupnu fazu - rekao je on.

foto: Starsport©

Utakmica bez primljenog gola bila bi uspešna, smatraju obojica.

- Bio bih zadovoljan da ne primimo gol, ali idemo polako, sutra je tek prvo poluvreme - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.