JOKAN I DALJE TRAŽI FORMU: Ludilo u Londonu, Kejn skinuo kletvu zvanu avgust, lukave Lisice trijumfovale - Vardi morao napolje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

PREMIJER LIGA, 2. KOLO

JOKAN I DALJE TRAŽI FORMU: Ludilo u Londonu, Kejn skinuo kletvu zvanu avgust, lukave Lisice trijumfovale - Vardi morao napolje! (FOTO) (VIDEO)

Može li Arsenal da iznenadi Čelsi posle lošeg meča na otvaranju sezone?

Objavljeno: 20:03h

Fudbaleri Kardifa i Njukasla odigrali su danas nerešeno 0:0, u utakmici drugog kola Premijer lige.

Njukasl je u poslednjim trenucima utakmice imao priliku da pobedi, ali je Brazilcu Kenediju u šestom minutu nadoknade vremena golman Nil Eteridž odbranio jedanaesterac.

Eteridž je prošlog vikenda u prvom kolu odbranio penal protiv Bornmuta.

Kenedi je mogao da dobije crveni karton 10 minuta pre kraja prvog poluvremena, pošto je bez lopte šutnuo igrača Kardifa Viktora Kamarsa, ali sudija nije video taj incident.

Stadion Kardifa
Stadion Kardifa foto: Reuters

Njukasl je od 66. minuta igrao sa desetoricom igrača, pošto je Ajzak Hejden isključen posle starta na Džošu Marfiju.

Povratnik u ligu Kardif i Njukasl su danas osvojili prve bodove u šampionatu.

Everton je na svom terenu pobedio Sautempton rezultatom 2:1, golove su postigli Volkot u 15. (Šnajderlin), Rišarlison u 31. (Volkot) minutu. Utešni gol za tim sa juga Engleske postigao je Deni Ings na asistenciju Marija Lemine.

Šampion iz 2016. godine Lester slavio je protiv novog člana Premijer lige Vulerhemptona rezultatom 2:0, domaćini su poveli auto-golom Meta Dohertija u 29. a rezultat je duplirao Džejms Medison u 45. na asistenciju Pereire. Džejmi Vardi je u 66. minutu dobio direktan crveni karton pa ga očekuje pauza od nekoliko duela.

Jokanov Fulam je postiao gol u prvom rangu posle četiri godine, strelac je bio Aleksandar Mitrović, ali to nije bilo dovoljno jer su ipak izgubili od Totenhema rezultatom 3:1, golove za Pevce su dali Lukas, Tripije i Kejn, u 43, 74, odnosno 77. minutu. Ovo je Totenhemu druga pobeda, a Fulamu drugi poraz.

Vest Hem iako je ovo leto potrošio gomilu novca još uvek ne beleži dobre rezultate. Posle bruke u prvom kolu i četiri primljena pogotka od Liverpula ponovo su izgubili, ovoga puta 2:1 od Bormuta na svom terenu. Gol za grnčare postigao je Marko Arnautović u 33. iz penala, a preokret su režirali Kalum Vilson i Stiv Kuk golovima u 60. i 66. minutu.

Poslednja subotnja utakmica se igra od 18.30, a to je ujedno i derbi kola, kada se sastaju Čelsi i Arsenal na Stamford Bridžu.

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas Arsenal sa 3:2 u drugom kolu engleske Premijer lige. Čelsi je ostvario drugu pobedu, dok je Arsenalu to drugi poraz u engleskom prvenstvu.

Domaćin je vodio 2:0 golovima Pedra Rodrigesa u devetom i Alvara Morate u 20. minutu, ali je Arsenal izjednačio preko Henrika Mhitarjana u 37. i Aleksa Ivobija u 41. Pobedu Čelsiju doneo je Markos Alonso u 81. minutu.

Premijer liga, drugo kolo:

Subota:

Kardif – Njukasl 0:0 Everton – Sautempton 2:1 Lester – Vulverhempton 2:0 Totenhem – Fulam 3:1 Vest Hem – Bornmut 1:2 Čelsi – Arsenal 3:2 Nedelja:

14.30 Barnli – Votford 14.30 Man. Siti – Hadersfild 17.00 Brajton – Man. Junajted Ponedeljak:

21.00 Kristal Palas – Liveprul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.