RASPAD PRED PARTIZAN: Bešiktaš prodaje igrača koji ih je doveo u plej-of! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

sjajna vest

RASPAD PRED PARTIZAN: Bešiktaš prodaje igrača koji ih je doveo u plej-of! (FOTO) (VIDEO)

Gol nije bio dovoljan

Objavljeno:

Partizanov rival u plej-ofu Lige Evrope Bešiktaš nalazi se u fazi raspada.

Uprava turskog kluba rešila je da proda iskusnog španskog napadača Alvara Negreda koji ih je doveo u plej-of golom u 91. minutu protiv LASK- iz Linca. To je bio i njegov poslednji potez i pogodak za Bešiktaš, jer je njegova nova destinacija Monako.

Negredo napušta Bešiktaš
Negredo napušta Bešiktaš foto: Reuter/Murad Sezer

Provereni napadač je karijeru gradio u Real Madridu, Sevilji, Mančester sitiju, Midlzbrou i Valensiji. Za 2.500.000 evra je došao u Bešiktaš u avgustu 2017. godine, ali gol koji je dao austrijskom timu nije bio dovoljan da ostane.

Obeštećenje koje će "kneževi" platiti za Negreda iznosi 2.500.000 evra, a u Monaku će zadržati veliku platu za svoje 32 godine i iznosiće 4.000.000 evra, dok je u Bešiktašu primao 4.300.000 evra. Razlog za prodaju Španca su mere štednje turskog tima pošto je zbog finansijske krize u zemlji, Bešiktaš primoran da smanji igrački pogon i rastereti budžet.

Ovoj vesti se posebno raduju fudbaleri, navijači i uprava Partizana pošto je prvi meč plej-ofa Lige Evrope sa turskom ekipom zakazan za 23. avgust u Beogradu u 20.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.