PARTIZAN OPET POBEDIO DANCE, IDE U PLEJ-OF: Crno-beli prvo dobili ovacije, a onda zvižduke! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

3. KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE

PARTIZAN OPET POBEDIO DANCE, IDE U PLEJ-OF: Crno-beli prvo dobili ovacije, a onda zvižduke! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja na utakmici između Partizana i Nordsjelanda ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs

Objavljeno: 22:28h

Partizan je odradio ono što je bilo najvažnije, obezbedio je plasman u plej-of za ulazak u Ligu Evrope, gde će mu rival biti Bešiktaš.

Crno-beli su i u revanšu pobedili Nordsjeland 3:2 nakon što su u prvom meču slavili 2:1 i već tada rešili pitanje pobednika.

Međutim, bez obzira na trijumf, imaće šta da kaže i zašto da podvikne svojim igračima Zoran Mirković koji je prvi put kao trener vodio ekipu na utakmici na stadionu u Humskoj.

Marko Janković slavi gol
Marko Janković slavi gol foto: Starsport©

Prvo poluvreme je maltene bilo perfektno, bez obzira na to što su iznenađujuće u 9. minutu primili gol i poplašili svoje navijače, međutim, odmah su uzvratili i stigli do izjednačenja zahvaljujući Nemanji R. Miletiću.

Nakon toga su sabili protivnika maltene u njegov šesnaesterac, ređali šanse i postigli dva gola preko Jankovića i Markovića, te već do poluvremena rešili pitanje pobednika.

Goran Zakarić
Goran Zakarić foto: Starsport©

Ali zato ono što se dešavalo u drugom poluvremenu sa igračima Partizana nije ni za pohvalu, a ni na zadovoljavajućem nivou. Rikardo Gomeš će morati da dobije lekciju da se u šansama ne sme previše komplikovati i biti nonšalantan, a potom i cela ekipa zbog pada u igri i prerane opuštenosti.

Nebojša Kosović
Nebojša Kosović foto: Starsport©

Maltene u poslednjih 25 minuta igrači u crno-belim dresovima jedva da su igrali fudbal, kao da su u svojim glavama već završili utakmicu i to se videlo i na terenu i odrazilo u rezultatu, a mogu biti srećni što gosti iz dve ozbiljne prilike im nisu dali još neki gol, a ne samo jedan kada je Amon smanjio na 3:2.

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomeš foto: Starsport©

Kako su se ponašali na terenu uostalom najbolje govore zvižduci posle zicera koji je imao gostujući tim i to nakon što su dobili ovacije na poluvremenu.

Ipak, odbranili su pobedu i obezbedili duele protiv Bešiktaša u poslednjem kolu kvalifikacija pred grupnu fazu, a prva utakmica se igra sledećeg četvrtka u Beogradu.

1 / 22 Foto: Starsport©

PARTIZAN - NORDSJELAND 3:2

(Nemanja R. Miletić 11, Janković 30, Marković 35 - Skov Jansen 9, Amon 76)

Partizan: Stojković, N.R. Miletić, Valijente, Marković, N.G. Miletić, Zdjelar, Kosović, Janković, Pantić, Zakarić, Rikardo.

Nordsjeland: Larsen, Bartolek, Mumin, Skovgard, Andersen, Damsgard, Kristensen, Pedersen, Olsen, Kudus, Donjoh

Fudbaleri Partizana pred početak utakmice
Fudbaleri Partizana pred početak utakmice foto: Starsport©

Sva dešavanja na utakmici između Partizana i Nordsjelanda ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs.

90+3 - Gotova je utakmica! Partizan je pobedio i prošao u narednu rundu.

80. minut - I sada umalo izjednačenje. Skroz je zaspala odbrana Partizana, ostao je sam kao duh igrač Nordsjelanda na 4 metra od gola, ali nije očekivao da će lopta proći i ona ga je samo pogodila i odbila se pored gola.

76. minut - GOOOL! Amon smanjuje na 3:2. U padu igre su crno-beli već neko vreme i ovo je bila samo logična posledica toga. Moraju malo da se podignu i privedu meč kraju.

66. minut - Sreća sada za Vladimira Stojkovića i Partizan. Umalo autogol da postigne Zdjelar, ali je Stojković uspeo da odbrani uz pomoć prečke.

64. minut - Rikardo Gomeš se sada već previše poigrava i komplikuje. Ponovo je bio u prilici, ali je samom sebi upropastio šansu.

Rikardo Gomeš je previše nonšalantan
Rikardo Gomeš je previše nonšalantan foto: Starsport©

60. minut - VAŽNO OBAVEŠTENJE! Sledeći protivnik Partizana biće Bešiktaš. Golom Negreda u poslednjem minutu, turski klub je smanjio na 2:1 u Lincu i zahvaljujući golu u gostima izborio plasman u plej-of Lige Evrope.

49. minut - Umalo da Partizan postigne novi gol, ali je Rikardo loše reagovao i golman Nordsjelanda mu je odbranio udarac.

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Partizan je već sada obezbedio plasman u plej-of, jer vodi 3:1 iako je prvi primio gol. Kako su odigrali igrači crno-belih govore i aplauzi i ovacije koje su dobili na putu do svlačionice.

Svetozar Marković je postigao prvi gol u evropskim takmičenjima
Svetozar Marković je postigao prvi gol u evropskim takmičenjima foto: Starsport©

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PARTIZAN I NJEGOVE NAVIJAČE!

Lask vodi 2:0 protiv Bešiktaša u revanšu i ako ostane ovaj rezultat, onda će austrijski tim igrati protiv crno-belih u plej-ofu za ulazak u grupe Lige Evrope.

35. minut - GOOOL! Svetozar Marković postiže prvi gol za Partizan u evropskim takmičenjima u karijeri. Opet sjajan korner, sačekao je golobradi štoper na drugoj stativi loptu i uz pomoć igrača danskog tima prosledio je u mrežu.

30. minut - GOOOL! Marko Janković donosi preokret u meču i novo vođstvo Partizanu, sada već su crno-beli više nego jednom nogom u plej-ofu.

22. minut - Posle neverovatnih prvi deseta minuta meča, sada su se i jedni i drugi konsolidovali. Ne možemo da ne primetimo da su napravili nekoliko bespotrebnih grešaka u dodavanjima igrači Partizana na sredini terena, tako da to što pre moraju da regulišu.

Zoran Bata Mirković posmatra igru svojih fudbalera
Zoran Bata Mirković posmatra igru svojih fudbalera foto: Starsport©

11. minut - GOOOL! Odmah uzvraća Partizan i stiže do izjednačenja. Posle kornera najviši je u skoku junak crno-belih ovog leta Nemanja R. Miletić. Izjednačio je rezultat!

9. minut - GOOOL! Šok u Humskoj, svi su zanemeli! Nordsjeland dolazi do gola odmah na početku utakmice. Skov Jansen je bio strelac posle neverovatnog kiksa odbrane Partizana.

3. minut - Beležimo prvi pokušaj Partizana, šutirao je Pantić, ali lopta odlazi preko gola.

1. minut - Počela je utakmica u Humskoj!

20.07 - Igrači Partizana i Nordsjelanda se zagrevaju.

Igrači Partizana se zagrevaju pre utakmice
Igrači Partizana se zagrevaju pre utakmice foto: Espreso
Igrači Nordsjelanda se zagrevaju pre utakmice
Igrači Nordsjelanda se zagrevaju pre utakmice foto: Espreso

20.04 - Stadion i dalje nije u potpunosti ispunjen, ali se polako popunjavaju mesta.

Stadion u Humskoj pred meč Partizan - Nordsjeland
Stadion u Humskoj pred meč Partizan - Nordsjeland foto: Espreso
Stadion u Humskoj pred meč Partizan - Nordsjeland
Stadion u Humskoj pred meč Partizan - Nordsjeland foto: Espreso
Južna tribina na Partizanovom stadionu pola sata pred utakmicu
Južna tribina na Partizanovom stadionu pola sata pred utakmicu foto: Espreso

19.57 - Legenda kluba i kapiten Saša Ilić nije u konkurenciji za ovaj meč, ali jeste na stadionu i posmatraće ga zajedno sa navijačima, a dok je išao do svog mesta više od 10 minuta je potpisivao autograme is likao se sa navijačima.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.