MARKO NIKOLIĆ HTEO DA UKRADE ZVEZDINOG IGRAČA: Crveno-beli podsećaju na moj Partizan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BIVŠI TRENER CRNO-BELIH iskreno

MARKO NIKOLIĆ HTEO DA UKRADE ZVEZDINOG IGRAČA: Crveno-beli podsećaju na moj Partizan! (FOTO) (VIDEO)

"Imaju dva podjednako kvalitetna tima, u dobroj su poziciji. Oni su baš dobro radili ovih godina, pa im se to sada i vratilo"

Objavljeno:

Srpski stručnjak Marko Nikolić koji trenutno vodi mađarski Videoton radi veoma dobar posao tamo jer trenutno sa svojom ekipom igra isto što i Zvezda, četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Njegova ekipa igra sledeći dvomeč na putu za najelitnije Evropsko takmičenje protiv grčkog AEK a on je dao izjavu o stanju u njegovom bivšem klubu, kao i o igri crveno-belih.

- Nema šta, Zvezda je napravila dobar rezultat. Igraju vrlo specifično, u nekim trenucima kada primaju malo broj golova podsećaju na Partizan kada smo uzeli duplu krunu. Imaju i izvanredan budžet, meni je Brazilac Kafu bio nedostižan u Videotonu iako sam ga želeo.

FK Videoton
FK Videoton foto: Espreso

- Imaju dva podjednako kvalitetna tima, u dobroj su poziciji. Oni su baš dobro radili ovih godina, pa im se to sada i vratilo. Da se razumemo, ne smeta meni dobar rezultat Zvezde koliko bih voleo da vidim Partizan na tom mestu - iskren je srpski stručnjak

Novi trener Partizana?

- Dajem Bati apsolutnu podršku, ako nekome znači, on je fantastično rešenje u ovim okolnostima. Da su me pitali, ja bih predložio njega, preuzeo je klub kada 'Crno-beli' nemaju šta da izgube, a on stavio mnogo toga na kocku. Hrabrost ga je uvek krasila.

Marko Nikolić
Marko Nikolić foto: Dado Đilas

- Kada sam bio deo Stručnog saveta FSS u trenerskoj školi, polaznici su bili Tomić, Petrić, Mirković i Ivić. Poslednja dvojica su se odmah odvojila od ostalih po talentu i potencijalu. - Partizan pripada Mirkoviću, kažu da nije iskusan, a ja kažem da negde mora da ga stekne. Gde drugde nego u klubu koji mu je prirodno okruženje? Neće mu biti nimalo lako jer ga očekuje težak posao, svi moraju da stanu uz njega. U početnim utakmicama pokazao je da ume - zaključio je Nikolić.

Prisetimo se kako je nekadašnji fudbaler Partizana Danko Lazović pocepao mrežu posle promašenog penala.

BONUS VIDEO: Dino Rađa na košarkaškom kampu "Košarka bez granica"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.