Đurić o Živkoviću: Da sam ja u Partizanu, dolazio bi on meni na treninge u 7 ujutru!

Okrivio je novu upravu

Đurić o Živkoviću: Da sam ja u Partizanu, dolazio bi on meni na treninge u 7 ujutru!

Bivši predsednik crno-belih koji je etiketiran od strane Andrijinog oca kao glavni krivac za štetni ugovor, odlučio je da iznese svoje viđenje čitavog slučaja koji drma Humsku
Objavljeno:

Bivši predsednik Partizana, Dragan Đurić, odlučio je da ispriča šta se sve događalo oko prodaje Andrije Živkovića o kojoj poslednjih dana bruji srpska javnost. Đurić spreman da priča u policiji: Uskoro ću da otvorim dušu o Živkovićevom ugovoru! Kao što je i obećao, nekadašnji prvi čovek crno-belih je za "Novosti" izneo svoju stranu priče, a za sadašnju situaciju sa mladim fudbalerom i problemom u koji je upao klub okrivio je novu upravu koja došla prošlog decembra u Humsku. Otac Andrije Živkovića iskreno: Ne dam svoje dete! Tukao sam se sa Nađom zbog njega! (FOTO)

- Sve smo uradili po zakonu. Partizan je prodao prava koja su pripadala klubu, a za pat poziciju u kojoj se sada klub nalazi kriva je nova uprava. Mi smo imali problema sa Andrijom i njegovim ocem prilikom potpisivanja profesionalnog ugovora, ali smo tada suspendovali igrača, posle čega je on pristao da potpiše - započeo je svoju priču Đurić. - Tada smo imali ideju da isto učinimo i na polovini postojećeg, ali to novo rukovodstvo nije uradilo iz njima znanih razloga. Da sam ja u klubu on ne bi igrao ni na proleće, ni u Ligi Evrope, dok ne potpiše novi ugovor, a to bi se desilo u kratkom roku. Uradili bismo isto kao prošli put. Na treninge u 7 ujutru kao što je to bilo tokom 44 dana dok nije potpisao prvi ugovor.
Đurić je od strane Jovice Živkovića označen kao glavni krivac za sve što se sada dešava, ali bivši predsednik tvrdi da ništa nije sporno nu tom ugovoru i da je on urađen po zakonu. - Mi imamo prava da prodamo ekonomska prava koja su u vlasništvu kluba. I mi smo prodali 50% prava kluba, a ne njihoviuh 25%. Nismo se konsultovali sa njima, jer smo prodali naše procente, a ne njihove. Nisam prisustvovao potpisivanju ugovora, ali sam dao odobrenje, kao što je bio slučaj i sa drugim dogovorima koje je odobrio UO. Sve doluke su donošene u saglasnosti sa njima - izjavio je Đurić.
On je istakao da priča o sumi oko penala koje će Partizan morati da plati nije tačna, već da se vraća 1.250.000 evra plus kamata, ali da su oni tada računali na produžetak ugovora, povratak novca i zaradu od prodaje. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.