RADNIČKI DIŠE ZVEZDI ZA VRATOM, PALI I ZMAJEVI! Trener Voždovca pobesneo: Stvari koje ovaj klub radi ne priliče gradu kao što je Niš! (FOTO)
Foto: Starsport©

superliga, 4. kolo

RADNIČKI DIŠE ZVEZDI ZA VRATOM, PALI I ZMAJEVI! Trener Voždovca pobesneo: Stvari koje ovaj klub radi ne priliče gradu kao što je Niš! (FOTO)

Niš bi mogao da počne da sanja i velike snove, ako Meraklije nastave sa ovakvim rezultatima

Objavljeno: 22:41h

Radnički Niš je zahvaljujući pogotku Nome u finišu meča sa 1:0 porazio Voždovac na otvaranju 4. kola Superlige Srbije.

Domaći tim je imao inicijativu tokom većeg dela utakmice, ali je pred završni deo prvog poluvremena lako mogao da primi gol. Andrija Luković je izbio sam pred trećeg golmana Radničkog, Milorada Kojića, bocnuo loptu preko njega, ali je 18-godišnjeg golmana spasio Nikola Stanković koji je izbio loptu i otklonio opasnost.

foto: Printscreen/Instagram/Radnički Niš
foto: Printscreen/Instagram/Radnički Niš

Trenutak odluke desio se u 89. minutu. Centrirao je Lazar Ranđelović, lopta je išla pravo na usamljenog Nomu koji je lepo gađao u skoku i matirao golmana Kneževića za novu pobedu u domaćem šampionatu.

Meč na Čairu obeležila je teška povreda golmana Nišlija Ivana Bulajića kog je hitna pomoć odvezla sa terena nakon što je ostao bez svesti u duelu sa fudbalerom Nikolom Srećkovićem. Incident se dogodio u šestom minutu.

Osim toga, za valja pomenuti i reči trenera Voždovca, kako bismo vam stavili ovaj meč u perspektivu.

Šef stručnog štaba beogradskog Voždovca Branko Vojinović kazao je posle poraza od Radničkog da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

- Ne mogu reći da smo odolevali, mi smo igrali, pokušavali smo da igramo. Možda je prividno Radnički imao više lopte u nogama ali mi smo imali konkretnije šanse. Imali smo situaciju koja je veoma čudna, ali hajde da kažemo da je to sudija video kako je video. Primili smo gol posle tog kornera, mislim da nismo zaslužili ovaj rezultat - dodao je strateg Voždovca.

foto: FK Voždovac
foto: FK Voždovac

Za kraj, Vojinović je osuo paljbu po domaćinu večerašnjeg meča. - Sve vreme smo pokazivali da hoćemo da igramo i pokazivali smo da smo kvalitetan tim. Neke stvari okolo, koje ovaj klub radi kada dođe u vođstvo ne priliče ni klubu ni gradu kakav je Niš - zaključio je trener Voždovca.

Voždovac se nakon večerašnjeg poraza nalazi u nezavidnoj situaciji jer posle četiri odigrane utakmice ima samo tri osvojena boda.

Superliga, 4. kolo:

Petak:

Radnički Niš – Voždovac 1:0 (0:0) - Noma 89

Subota 19.00 Proleter – Napredak 20.00 Bačka – Čukarički 20.00 Dinamo Vranje – Mladost 20.00 Mačva – Vojvodina 20.00 Rad – Radnik

Nedelja 19.00 Crvena zvezda – Spartak

Tabela Superliga:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.