ŽIVOT POSLE ĐUKIĆA! Lazetić: Specifična je situacija, ali ću učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija! (FOTO)
Foto: Starsport©

POMOĆNI TRENER pred novinarima

ŽIVOT POSLE ĐUKIĆA! Lazetić: Specifična je situacija, ali ću učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija! (FOTO)

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije Partizan - Mladost igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj

Objavljeno: 17:54h

Pomoćni trener fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa, uz podršku navijača i "neku novu energiju, osvojiti tri boda u predstojećem meču protiv Mladosti iz Lučana u Superligi Srbije.

- Očekivanja su kao i na svakoj utakmici - da budemo na nivou Partizana... Specifična je situacija, u prelaznom smo periodu, ali ću ja s ostalim saradnicima iz sručnog štaba učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija, odnosno da na terenu bude motivisana, ambiciozna i da ostvari novu pobedu u domaćem prvenstvu i nastavi trku za titulom - rekao je Lazetić.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Dado Đilas

Fudbalski klub Partizan juče je raskinuo saradnju s trenerom Miroslavom Đukićem, ekipu će u nastavku sezone voditi Zoran Mirković, ali će na sutrašnjem meču protiv Mladosti na klupi crno-belih biti Žarko Lazetić.

- Želeo bih, pre svega, da čestitam Mladosti na kontinuitetu koji imaju, jer su jedna od retkih ekipa u našoj ligi koja u odnosu na prošlu sezonu ima samo jednog novog igrača u timu. To je sigurno njihov veliki kvalitet. Imaju trenera (Nenada Milovanovića) koji je možda najiskusniji u našoj ligi, koji najbolje poznaje ligu i koji će sigurno znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu - rekao je Lazetić.

- Sa te strane, znamo šta od njih možemo da očekujemo. Ali, ponavljam, mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo i očekujem da ćemo uz podršku navijača i neku novu energiju zabeležiti tri boda - dodao je pomoćni trener Partizana.

Partizan u naredna dva i po meseca ne može da računa na povređenog Zorana Tošića.

- Nemanja Nikolić se priključio treninzima, ali još nije dovoljno spreman. Videćemo s medicinskim timom da li može da igra sutra pošto je jako malo sa nama. Osim njih dvojice svi ostali bi trebalo da budu spremni - rekao je Lazetić.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije Partizan - Mladost igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.