NE MOGU VIŠE DA NAS POTCENJUJU: Milojević nahvalio srpske klubove za uspehe u Evropi!
Foto: Beta/Branislav Božić

Sportski gest

NE MOGU VIŠE DA NAS POTCENJUJU: Milojević nahvalio srpske klubove za uspehe u Evropi!

Strateg Zvezde je istakao da je prioritet kluba u narednoj sezoni odbrana titule, ali i osvajanje Kupa

Objavljeno: 13:39h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je jasno da je titula šampiona Srbije primarni cilj i da ekipa mora da bude maksimalno spremna za "prebacivanje" iz evropskih utakmica u prvenstvene.

- Znamo koji su naši ciljevi u prvenstvu i apsolutno moramo da psihološki maksimalno budemo spremni. Imamo iskustvo od prošle sezone i pokušaćemo da se tako nosimo i ove. Morate brzo da se prebacujete iz Evrope u domaće takmičenje - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 19.00 gostovati Voždovcu u trećem kolu Superlige Srbije.

- Ništa nije lako, morate da radite, da se spremate, nema puno vremena za odmor. Raspored je zgusnut, ali smo profesionalci. Mišljenja sam da je svaka naredna utakmica najteža - kazao je Milojević.

Vladan Milojević je poručio da je odbrana titule prioritet
Vladan Milojević je poručio da je odbrana titule prioritet foto: Nebojša Mandić

Crvena zvezda se u sredu plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a Partizan i Spartak dan kasnije u isto kolo Lige Evropa, dok je Radnički eliminisan.

- Veliko bravo za Spartak. Radnički ne zaslužuje ovakav rezultat, da je bilo drugačije u Izraelu i oni bi prošli. To pokazuje čvrstinu našeg srpskog fudbala. Ne može sa potcenjivanjem da se gleda naše prvenstvo. Ovo je veliki uspeh - kazao je Milojević.

Vladan Milojević je pohvalio srpske klubove za rezultate u Evropi
Vladan Milojević je pohvalio srpske klubove za rezultate u Evropi foto: Starsport©

Govoreći o narednom rivalu Voždovcu, Milojević je rekao da je to stabilan prvoligaš, organizovana i dobra ekipa.

- Imaju veoma dobar spoj iskustva i mladosti. Forsiraju mlade igrače, a imaju kostur starijih koji su nosioci igre. Očekuje nas teška utakmica na njihovom stadionu sa veštačkom podlogom. Adekvatno ćemo se spremiti da igramo dobro. Adaptiraćemo se maksimalno koliko budemo mogli - rekao je Milojević.

Vladan Milojević ceni ekipu Voždovca
Vladan Milojević ceni ekipu Voždovca foto: Starsport©

Milojević još ne zna na koje igrače će računati s obzirom na to da se ekipa iz Litvanije vratila u noći između srede i četvrtka i imala je samo jedan trening posle toga.

Trener Crvene zvezde nije želeo da govori o žrebu za baraž za Ligu šampiona koji će se održati u ponedeljak i da je koncentrisan samo da duel sa Voždovcem "koji je u ovom trenutku najbitniji".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.