VUČELIĆ O ĐUKIĆEVOJ SUDBINI: Vrlo sam nezadovoljan, nešto mora da se promeni! (FOTO)
Foto: Starsport©

TO BI TREBALO DA BUDE TO...

VUČELIĆ O ĐUKIĆEVOJ SUDBINI: Vrlo sam nezadovoljan, nešto mora da se promeni! (FOTO)

Odjeci Partizanove slabe igre...

Objavljeno:

Predsednik Partizana Milorad Vučelić ostao je poprilično tajanstven što se tiče sudbine Miroslava Đukića u Partizanu, iako su svi mediji već objavili da je on "bivši" trener, a da će ga zameniti Zoran Bata Mirković.

- Videćemo sutra kada se sastane Odbor za hitna pitanja,ne mogu ja sada sam da donesem odluku, sve se donosi na nivou klupskih institucija. Kriza postoji, pa eto sačekajte još 12 i nešto više sati. Vrlo sam nezadovoljan, igrali smo slabo, nezadovoljan sam i igračima, njihovim zalaganjem i energičnošću. Prošli smo, ali se nešto mora promeniti. Iz poraza se moraju izvući pouke, ali ja ne volim floskule da je najvažniji prolaz. Ne bi trebalo mešati krivicu i odgovornost i Iliev će snositi odgovornost kao i ja jer smo dali poverenje treneru i igračima - istakao je Vučelić nagovestivši da bi rastanka ipak trebalo da bude, ali ne donevši nikakav konačan sud, jer verovatno nije želeo da prekrši protokole.

Milorad Vučelić
Milorad Vučelić foto: Printscreen / Kurir tv

- Sigurno će biti rezova. Igrači moraju da imaju korekcije u igri, moraju se povećati zahtevi prema njima. I trenerski zahtevi, i zahtevi uprave i svi drugi... - rekao je Vučelić.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.