ŠTA VULETIĆ ZNA, KAD NIJE ŠUTNUO NI MAČE S PRAGA?! Rat se nastavlja, žestok odgovor Antića čelniku Partizana! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Starsport©

PLJUŠTE PROZIVKE!!!

ŠTA VULETIĆ ZNA, KAD NIJE ŠUTNUO NI MAČE S PRAGA?! Rat se nastavlja, žestok odgovor Antića čelniku Partizana! (FOTO)

- Može da ide u Nemačku, da se raspita malo o mom slučaju - rekao je Antić

Objavljeno: 13:49h

Srpski fudbal bruji od obostranih prozivki između čelnika/struke Partizana i Dinamo Vranja. Sve je počelo rečima Dragana Antića - Recka da crno-belima nije potrebna sudijska pomoć protiv jednog malog kluba kao što je njegov, a posle toga je profesor Vladimir Vuletić odgovorio rečima da je Antić učestvovao u lažiranju mečeva i nedozvoljenom klađenju na iste.

Britak odgovor odmah je usledio, a sve preko portala Maxbetsport.

- Šta Vuletić zna. Da je tako, Nemci me ne bi nikada pustili. Neću da se raspravljam sa njim. On mora da gleda svoj klub. Da nije bilo te afere ja bih bio u nekom velikom klubu. Uhapšeno je 33 ljudi, svi su optuženi osim mene. Za mene nisu imali nijedan dokaz – rekao je Antić za Maxbetsport.

Dragan Recko Antić
Dragan Recko Antić foto: Starsport©

On ne spori da se kladio, a tačno zna i na koje mečeve. U pitanju su utakmice austrijske lige Austrija Beč – Šturm (završeno 0:0) i Šturm – Salcburg (4:1), kao i niže nemačke lige Rostok – Sigen (2:0), piše isti portal.

- Igrao sam da će Šturn da pobedi i izgubio sam mnogo para. Što se tiče drugog meča, moj drug je golman u Sigenu i rekao je da neće da primi gol i ja sam igrao manje golova i pobedu na njih. Međutim, Sigen je izgubio. Dobio sam na klađenju 3.000 evra. Ja znam kako sam radio i ničega se ne bojim. Neka mu služi na čast o tome šta priča - istakao je Antić koji je tada bio trener Majnhajma.

Kako je istakao, mogao je da uzvrati kontratužbom i dobije višemilionsko obeštećenje.

- Nisam hteo da tražim odštetu, već da se sve završi. Ja sam tamo bio stranac u to vreme nisu mogli da smisle Srbe - objasnio je Antić događaj iz 2006. godine, pa je nastavio.

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić foto: Filip Plavčić

- Ne kladim se dugo, a ni igračima ne dozvoljavam da se klade. Svaki fudbaler u mojoj ekipi potpisuje ugovor gde piše da ako se neko od fudbalera bude kladio odmah dobija raskid ugovora.

Na meču u Surdulici jedini gol je postigao Ognjen Ožegović, a neki smatraju da je bio u ofsajdu tom prilikom.

- Svi kažu da je bio ofsajd, a ja nisam gledao. Gol nije bitan, već odnos prema utakmici. Dinamo je mali klub i onda jedan veliki Partizan mora da ima pomoć od Vuletića. On je zalutao u fudbal, nije šutnuo mače sa praga. Može da ide u Nemačku i da se raspita o mom slučaju - jasan je Antić.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs/Maxbetsport.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.