POZNATA SUDBINA MIROSLAVA ĐUKIĆA! Održana Skupština FK Partizana, ovo su odluke koje su donete! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEMA PREVIRANJA

POZNATA SUDBINA MIROSLAVA ĐUKIĆA! Održana Skupština FK Partizana, ovo su odluke koje su donete! (FOTO)

Oči javnosti bile su uprte u ovaj događaj...

Objavljeno:

Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora.

Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura.

Uprava Partizana
Uprava Partizana foto: Starsport©

Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan.

Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Starsport©

Inače, u toku dana se pojavila informacija da je Miroslav Đukić napustio klupu, a da će njega zameniti Zoran Bata Mirković, bivši igrač crno-belih, ali su iz kluba obavestili medije da je u pitanju dezinformacija.

BONUS VIDEO: Zanimljiva dešavanja među zaraćenim frakcijama navijača Partizana tokom poluvremena

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.