ĐUKIĆ PREŽIVEO SURDULICU: Ožegović spasio Partizan protiv Dinama za prvu pobedu u Superligi! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Superliga Srbije, 2. kolo

ĐUKIĆ PREŽIVEO SURDULICU: Ožegović spasio Partizan protiv Dinama za prvu pobedu u Superligi! (VIDEO)

Sva dešavanja na utakmici u Subotici ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 21:11h

Partizan je uspeo da dođe do pobede u Surdulici, prve u novoj sezoni Superlige. Crno-beli su uz mnogo muke uspeli da savladaju Dinamo iz Vranja minimalnim rezultatom 1:0.

Opet su imali izabranici Miroslava Đukića velikih problema, a ponajviše u realizaciji i preciznosti u završnici, jer su propustili mnogo šansi.

Za razliku od prethodnih mečeva sada su igrači crno-belih bili daleko agilniji, agresivniji i pokazali veću želju od samog početka utakmice. Stvarali su i prilike, ali nikako nisu uspeli da ubace loptu u mrežu golmana Đurića.

Ispromašivali su se Ožegović, Valijente, pa i Janković i Kosović.

U drugom poluvremenu je prečku pogodio Zdjelar i nervoza se bila prilično uvukla u redove crno-belih da bi je odagnao Ognjen Ožegović u samom finišu, u 82. minutu kada je uspeo da pronađe lopti put do mreže.

Apsolutno su igrom zaslužili ova tri boda igrači Partizana koja su im donela skidanje ogromnog kamena sa srca, a posebno treneru Miroslavu Đukiću kome se itekako trese stolica.

I na ovom meču su navijači Partizana iskazali svoje nezadovoljstvo trenerom i radom uprave, pa su skandirali "Uprava napolje".

DINAMO VRANJE - PARTIZAN 0:1

(Ožegović 82)

Dinamo Vranje: U. Đurić, N.Đurić, Tasić (od 72. Radivojević), Lalatović (od 27. Stanković), Vukajlović, Okomijan, Nedeljković, Antić (od 59. Pavišić), Dimitrov, Sićović, Suraka.

Partizan: Kljajić, Vulićević, N.R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić, Kosović (od 73. Suma), Zdjelar, Pantić (od 63. Ilić), Janković (od 86. Đerlek), Gomeš, Ožegović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja na utakmici u Subotici ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

TOK MEČA

90+5. minut - Kraj utakmice! Prva pobeda Partizana u Superligi Srbije ove sezone.

82. minut - GOOOL! Partizan je konačno uspeo da postigne toliko željeni gol i iskoristi jednu od silnih šansi. Centaršut Miletića, a Ožegović hvata u letu loptu nogom i pogađa mrežu za toliko željenih 1:0.

75. minut - Strašan šut Saše Zdjelara iz punog trka, ali lopta pogađa prečku!

70. minut - Novi pokušaj igrača Partizana, sada je probao Janković, ali opet je na visini zadatka golman Đurić.

66. minut - I prvi pokušaj domaćina. Probao je Nedeljković da iznenadi Kljajića koji je bio koncentrisan.

57. minut - Crveni karton za Dinamo. Ožegović i Đurić su dobili po žuti karton, a kako je igraču Dinama to bila druga javna opomena morao je da napusti igru i njegov tim ostaje sa igračem manje na terenu.

45 +3 - Kraj prvog poluvremena u čijem se finišu "otvorilo nebo" nad stadionom u Surdulici i počela da pljušti kiša.

42. minut - Novi pokušaj igrača Partizana. Probao je Kosović sa nekih 18-19 metara ali je lopta otišla van okvira gola.

35. minut - Nema još golova u Surdulici, a igrači Partizana na momente deluju kao da namerno prave potez više i komplikuju izgledne situacije u kojima mogu da ugroze golmana Dinama.

21. minut - I opet šansa za Partizan! Ovog puta se obruka štoper Valijente koji je sa nekoliko metara promašio celu loptu u pokušaju da je šutne u mrežu.

20. minut - Opet je Ožegović bio u sjajnoj prilici posle centaršuta Vulićevića, bio je sam, ali je glavom sa nekoliko metara tukao tačno u golmana Đurića.

7. minut - Zamalo da se rana ofanziva Partizana isplati crno-belima, ali je Ognjen Ožegović propustio sjajnu priliku da zatrese mrežu. Srećno mu se odbila lopta i imao je 1 na 1 sa golmanom, ali je previše oklevao sa šutem i prilika je otišla u nepovrat.

18.33 - Evo i sastava za koje su se opredelili treneri Antić i Đukić.

Dinamo Vranje: U. Đurić, N.Đurić, Tasić, Lalatović, Vukajlović, Okomijan, Nedeljković, Antić, Dimitrov, Sićović, Suraka.

Partizan: Kljajić, Vulićević, N.R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić, Kosović, Zdjelar, Pantić, Janković, Gomeš, Ožegović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.