NE TREBA MENE NIKO DA ČUVA: Radonjić se oglasio posle priče da ima lično obezbeđenje! (FOTO)
Foto: Starsport©

nije istina

NE TREBA MENE NIKO DA ČUVA: Radonjić se oglasio posle priče da ima lično obezbeđenje! (FOTO)

Nemanja Radonjić je odlično počeo sezonu sa dva pogotka u tri meča

Objavljeno: 18:13h

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić demantovao je navode medija da je momak koji ga dovodi u kolima na treninge njegovo lično obezbeđenje.

Radonjić je od januara prošle godine započeo saradnju sa menadžerskom agencijom ,,Interenešnal sports ofis” čiji je, u ovom trenutku, najveći projekat. U poslednje vreme, na trening dolazi sa pratnjom, ali srpski reprezentativac ističe da ta osoba nije njegovo lično obezbeđenje, već upravo jedan od saradnika iz agencije.

- Mnogo su korektni i dobri momci. Dečko koji je sa mnom i dovozi me na treninge mi je kao brat, pogrešna su tumačenja da mi je obezbeđenje. Nisam neko kome je potreban čuvar, tu je da mi pomogne. To je dokaz koliko u agenciji veruju u mene i želim da opravdam poverenje - objasnio je Nemanja Radonjić, a preneo ,,Sportski žurnal”.

Zvezda je u seriji dobrih igara i rezultata, a sada joj dolazi niški Radnički na Marakanu. Kvota da će domaćin slaviti uz bar tri gola (1&3+) je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

Radonjić na meču sa Suduvom
Radonjić na meču sa Suduvom foto: Starsport©

Radonjić je istakao da je agencija imala veliki uticaj na njega.

- Osetio sam da mi je potrebno da me neko „stegne” i pomogne, možda bih se promenio i u drugačijim okolnostima, ali teško - kazao je Radonjić.

Nemanja Radonjić je odlično počeo sezonu sa dva pogotka u tri meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.