Milojević pred Radnički: Biće ovo najzanimljivije prvenstvo u poslednjih nekoliko godina! (FOTO)
Foto: Starsport©

OTVOREN KAO I UVEK

Milojević pred Radnički: Biće ovo najzanimljivije prvenstvo u poslednjih nekoliko godina! (FOTO)

On vidi kao malu prednost Zvezde to što je ona igrala evropsku utakmicu u utorak, a Radnički u četvrtak, uz to što se niškl klub iz Izraela vraća u toku dana

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će utakmica sa Radničkim biti prvi ovosezonski derbi u Super ligi i najavio neizvesno prvenstvo.

- Biće mnogo neizvesno prvenstvo, možda i najzanimljivije u poslednjih nekoliko godina. Videli smo u prvom kolu da je većina ekipa zadržala kosture tima. To je nešto što je veoma dobro za svaki klub - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Starsport©

Zvezda će u nedelju od 19.00 na svom stadionu igrati sa Radničkim iz Niša u drugom kolu Super lige Srbije.

- Sa pravom može da se kaže da je ovo prvi derbi ove sezone u prvenstvu. Dolazi nam ekipa koja je izborila sa pravom izlazak na evropsku scenu. Dobro igraju sa novim stručnim štabom i igračima. Jako su ambiciozna ekipa - kazao je Milojević.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš foto: Starsport©

On vidi kao malu prednost Zvezde to što je ona igrala evropsku utakmicu u utorak, a Radnički u četvrtak, uz to što se niškl klub iz Izraela vraća u toku dana.

- Postoji prednost. To su termini i to ne treba da utiče na nas. To je cena kada igrate evropske utakmice. Profesionalci smo i ne verujem da će to da utiče na igrače Radničkog - naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Radničkom na prošlosezonskom uspehu i pohvalno je govorio o niškom klubu.

- Radnički ove sezone ima visoke ambicije, što i treba da bude kao klubu sa velikom tradicijom. Niš to zaslužuje - rekao je Milojević i dodao da će naredna utakmica biti prvi derbi ove sezone i da očekuje veoma zanimljivu utakmicu.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Starsport©

On je poželeo Radničkom da prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, uz ocenu da taj klub ima "objektivno velike šanse da eliminiše jedan Makabi".

Milojević će imati sve igrače na raspolaganju pošto su se u puni trenažni proces vratili Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

Trener crveno-belih nije mogao da odgovori na kom je nivou trenutno njegova ekipa.

- Ne postoji merna jedinica, da se kaže da smo došli do nekog nivoa. Trudimo se da dođemo do najvišeg. Igrači uvek mogu da pruže više i to nam je cilj, da ulazimo u takmičarski ritam i da imam što više njih na raspolaganju - rekao je Milojević.

On je istakao da Zvezda mora da radi na svim segmentima i da treba da se insistira na kontinuitetu kako bi se došlo do željenog nivoa.

Zvezdu bi trebalo da pojača nekadašnji omladinac Veljko Simić, o kome je Milojević imao reči hvale.

- Sećam ga se iz mlađih kategorija, iz jedne od najtalentovanijih generacija. Pratio sam je. Dete koje je ništa manje ili više od ostalih igrača, poput Filipa Stojkovića i Slavoljuba Srnića. Vraćamo našu decu, da im damo šansu ovde. Oni znaju šta je Zvezda i imaju ljubav, koja nije dovođena u pitanje. Veljko ima veliki, ogroman potencijal. Pokazujemo da naša deca treba da igraju u Zvezdi, koju razumeju. Velika ljubav i energija su potrebni, što su već pokazali igrači koji su se vratili - rekao je Milojević.

Trener Zvezde nije želeo da komentariše potencijalne dolaske igrača, a samo je rekao da je klub u pregovorima sa mnogo njih, a da samo želi da dođe neko ko može da pomogne klubu.

BONUS VIDEO: Čudna proslava gola Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.