ČEKAMO NJEGOV ODGOVOR: Liverpul pristao, Grujić sam odlučuje o svojoj sudbini!
Foto: Reuters

Gde će igrati?

ČEKAMO NJEGOV ODGOVOR: Liverpul pristao, Grujić sam odlučuje o svojoj sudbini!

Srpski reprezentativac je na raskršću

Objavljeno:

Saga oko toga da li će Marko Grujić napustiti Liverpul makar ponovo na jednogodišnju pozajmicu ili će ostati u klubu i dalje traje.

Nije nikakva tajna da ga Kardif želi i naredne sezone u svom timu, što je potvrdio i menadžer velškog kluba Nil Vornok, koji navodi da o svemu odlučuje mladi fudbaler.

Nil Vornok želi Grujića u svom timu i sledeće sezone
Nil Vornok želi Grujića u svom timu i sledeće sezone foto: AP

- Razgovarao sam sa Grujićem juče, i dalje smo optimisti, ali znaćemo više u narednih nekoliko dana. Ako ne ostane u Liverpulu mislim da će doći kod nas, sve zavisi od pregovora. Siguran sam da će uskoro sve biti poznato - rekao je Vornok za Bi-Bi-Si.

Srpski reprezentativac je prethodnu polusezonu proveo u Kardifu kome je pomogao da izbori plasman u Premijer ligu i u tom klubu ga sada žele da pomogne timu da sačuva prvoligaški status naredne sezone.

Marko Grujić bi hteo da igra u Liverpulu sledeće nedelje
Marko Grujić bi hteo da igra u Liverpulu sledeće nedelje foto: Reuters

Prema Vornokovim rečima, u Liverpulu su se složili o novoj jednogodišnjoj pozajmici, ali da su odluku o svemu prepustili fudbaleru.

- To neće biti kraj sveta. Liverpul nam je jasno pokazao da želi da ga pusti na pozajmicu, tako da je odluka na igraču, ali imamo spremnu zamenu u slučaju negativnog odgovora - rekao je Vornok.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.