NERAZDVOJNI SU: Zlatko Dalić poveo Tompsona sa sobom i na doček u BiH! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/YU 0 Laki / Jugoslovenski partizani

Ne razdvajaju se

NERAZDVOJNI SU: Zlatko Dalić poveo Tompsona sa sobom i na doček u BiH! (VIDEO)

Selektor Hrvatske će imati doček i u svom rodnom Livnu, koje se nalazi u zapadnoj BiH

Objavljeno:

Opet će pevač proustaških i antisrpskih pesama, Marko Perković Tompson, bisi specijalni gost na novom dočeku koji će biti priređen hrvatskom selektoru Zlatku Daliću.

Kako su objavili hrvatski mediji, u utorak će Dalić biti dočekan u rodnom mestu - Livnu, u zapadnoj Bosni i Hercegovini, a povodom osvajanja srebrne medalje sa hrvatskom reprezentacijom na Svetskom prvenstvu.

Marko Perković Tompson sa Lukom Modrićem i Zlatkom Dalićem na dočeku u Zagrebu
Marko Perković Tompson sa Lukom Modrićem i Zlatkom Dalićem na dočeku u Zagrebu foto: Printscreen/Youtube/Index.hr Portal

Uz njega se na dočeku očekuje i dolazak nekolicine reprezentativaca, ali i Marka Perkovića Tompsona, čiji je pojavljivanje u autobusu, a potom i na bini tokom dočeka u Zagrebu pre nedelju dana, što je naišlo na žestoku osudu javnosti i zgražavanje čitavog sveta.

Tompson je bio gost Dalića i na dočeku u Varaždinu. Ovaj pevač pesama u kojima se često veliča ustaštvo je zabranjen u nekoliko evropskih zemalja, tačnije zabranjeni su njegovi koncerti i nastupi. Njegov opus je dobro poznat i svetskim medijima koji nisu štedeli ružne reči na račun toga što je najveći uspeh koji je trebalo da predstavi Hrvatsku u drugom svetlu, pao u senku zbog njegovog pojavljivanja.

Kako su preneli hrvatski mediji, za održavanje javnog reda biće zaduženo više od 400 policajaca raspoređenih u Livnu. Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Hercegbosanske županije Darinka Mihaljevića, procene su da se na skupu očekuje oko 50.000 ljudi, a za sve njih osiguran je prostor za parkiranje. On je zamolio sve koji dolaze u Livno da se pridržavaju uputstava policije i redara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.