DANAS SU ŠANSE JEDNAKE, A ZA DALJE ĆEMO DA VIDIMO! Ovako je trener Suduve najavio duel sa Crvenom zvezdom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Martial Trezzini

BIĆE INTERESANTNO

DANAS SU ŠANSE JEDNAKE, A ZA DALJE ĆEMO DA VIDIMO! Ovako je trener Suduve najavio duel sa Crvenom zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

Meč je na programu u utorak na Marakani u Beogradu

Objavljeno:

Trener fudbalera Suduve Vladimir Čeburin ocenio je večeras da njegova ekipa u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom ima pođednake šanse za prolaz u narednu rundu.

- Danas su šanse jednake, a za dalje ćemo da vidimo. Sve će se videti sutra na terenu - rekao je Čeburin novinarima u Beogradu.

Delije na Marakani
Delije na Marakani foto: Filip Plavčić

Suduva je u prvom kolu kvalifikacija eliminisala kiparski APOEL ukupnim rezultatom 3:2, a sutra na stadionu "Rajko Mitić" gostuje Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Mi ćemo da se potrudimo šta znamo i imamo. Znamo rivala, analizirali smo ga. Mi smo došli ovde da predstavljamo malu evropsku zemlju. Želimo da odigramo dobro - rekao je.

Upitan da li će njegova ekipa u sutrašnjem meču napasti Crvenu zvezdu, on je kazao da sigurno neće napadati sve vreme.

- Utakmica će pokazati. Imao i ono koliko vam protivnik dozvoli da napadate ili da se branite. Naći ćemo način da sprovedemo ono što želimo u delo - rekao je Čeburin.

Fudbaler Suduve Aleksandar Živanović rekao je da je posle utakmice s APOEL-om rekao saigračima da su na Kipru osetili samo deo atmosfere iz Beograda.

- Nadam se da sam uspeo da im prenesem šta ih očekuje sutra ovde. Mi smo se dva dana intezivno spremali za sutrašnji meč. Znamo vrline i mane Zvezde. Vrline ćemo pokušati da zaustavimo, dok ćemo mane gledati da iskoristimo. Samim trijumfom nad APOEL-om smo načinili veliki rezultat, čulo se litvanski fudbal i Suduvu. Sutra je prvo poluvreme i želimo što bolji rezultat - rekao je Živanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Suduve igraće se sutra od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Delije imaju novu pesmu o Kosovu i Metohiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.