HOROR U ARGENTINI, ZEMLJA ZAVIJENA U CRNO: Fudbaler ubio drugog fudbalera nasred ulice, kamere sve snimile! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/America TV

UŽas

HOROR U ARGENTINI, ZEMLJA ZAVIJENA U CRNO: Fudbaler ubio drugog fudbalera nasred ulice, kamere sve snimile! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nezapamćena tragedija je potresla čitavu zemlju

Objavljeno: 11:48h

Argentina je zavijena u crno zbog stravičnog incidenta koji se na kraju završio tragedijom. Ulični obračun dvojice fudbalera u Buenos Airesu okončan je smrću jednog od njih.

Sigurnosne kamere snimile su razmiricu, a potom i ubistvo koje je se dogodilo u noći između subote i nedelje.

Fakundo Espindola (25), golman koji je branio za niželigaške argentinske klubove, preminuo je nakon smrtonosnih uboda nožem.

Kao ubica identifikovan je Nahuel Ovijedo (28), ofanzivac argentinskih i čileanskih klubova koji već ima policijski dosije.

Tragedija se nazirala i pre kobnog ishoda. Fakundo Espindola i Nahuel Ovijedo sukobili su se ispred noćnog kluba zbog još uvek nepoznatih razloga. Svedoci su videli prepucavanje, a potom i povremene fizičke obračune.

U jednom trenutku kamere su zabežile kako je Nahuelu Ovijedu u ruke dato hladno oružje u obliku noža, čime je usmrtio Espindolu kojeg nije ranije poznavao.

Premda je pobegao s mesta zločina, Nahuel Ovijedo ubrzo je uhapšen nakon ubistva. S tragovima krvi, pronađen je i nož kojim je ubio Fakunda Espindolu.

U toku su ispitivanja, kao i dodatne provere sigurnosnih kamera. Nahuelu Ovijedu preti dugogodišnja robija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.