ZVEZDA IMA NOVOG BEKA: Ovo je moj san otkako sam se rodio! (FOTO) (VIDEO)
Foto: STARSPORT©

LEPI MOMENTI

ZVEZDA IMA NOVOG BEKA: Ovo je moj san otkako sam se rodio! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam tek počeo, čekam svoju šansu i nastaviću da se dokazujem

Objavljeno: 18:04h

Svako Zvezdino dete od prvog dana kada počne da trenira fudbal sanja da zaigra na Marakani. Prvi meč u novoj superligaškoj sezoni protiv Dinama iz Vranja doneo je ostvarenje sna mladom Aleksi Terziću.

- Ovo je moj san od kada sam se rodio. Jedva sam čekao da doživim debi za prvi tim Crvene zvezde. Ovaj osećaj ne može da se dočara rečima. Zaista sam presrećan zbog debija. Kada dodamo da sam prvu utakmicu za svoj voljeni klub odigrao upravo na Marakani, u prvom kolu i da smo zabeležili pobedu od 3:0 to daje dodatnu draž. Zahvalio bih stručnom štabu, a posebno treneru Vladanu Milojeviću, na ukazanom poverenju. Mislim da sam ga opravdao i ovo mi je podstrek da jošnapornije radim i treniram. Ogromnu zahvalnost dugujem i našim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su najjači vetar u leđa - rekao je Terzić.

Aleksa Terzić i Dejan Joveljić slave gol za 2:0
Aleksa Terzić i Dejan Joveljić slave gol za 2:0 foto: STARSPORT©

Mladi levi bek za odličnu partiju koju je prikazao uz levu aut-liniju zahvaljuje i svojim saigračima.

- Mnogo mi je značila na terenu podrška koju sam imao od svih saigrača. Posebno su mi pomogli Babić i Degenek koji su tokom igre dosta pričali i pokazali mi da uvek mogu da se oslonim na njih. Ista situacija je i na treninzima, svi saigrači su me odlično prihvatili, atmosfera je sjajna i baš zato ko god da se nađe na terenu mi odlično funkcionišemo kao ekipa.

Na prve tri utakmice od u novoj sezoni ekipa nije primila nijedan gol.

- To najviše raduje nas iz poslednje linije. To je naš posao, da Zvezdin golman nema posla, a takođe i da asistiramo i upošljavamo igrače ispred nas. Za sada uspevamo u tome, nadam se da će tako biti i u budućnosti. Gust raspored utakmica nas očekuje i verujem da će svi igrači dobijati šansu. Ja sam tek počeo, čekam svoju šansu i nastaviću da se dokazujem - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.